Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kell adózni a szexchate...

Hogyan kell adózni a szexchates jövedelem után?

Figyelt kérdés

Van egy csomó ilyen oldal, jórészt külföldiek, ahova regisztrál az ember és akkor percdíjasan fizetik azt, hogy mit tudom én táncikál, kiveri a kamerába meg ilyesmi. Amit fizetnek érte a nézők, annak meg x százalékát utalják/küldik neki csekken fizetésként. És ebből hogy kell adózni? Mert ugye minden jövedelemből kell. De hogy?

(A gyengébbek kedvéért. Ez egy adózással kapcsolatos kérdés, nem az erkölcsi útmutatás érdekel, főleg, hogy a kérdésből egyáltalán nem biztos, hogy mutogatni akarom a fa.szomat a kamerába, csak érdekel, hogy ez mi ez? Meg hogy adóznak belőle? (Nyilván sokan sehogy, de aki igen? Nem rég olvastam, hogy a prostik meg egyéni vállalkozók, legalábbis kellene, hogy legyenek és számlát is kéne adniuk meg minden, gondolom erre is van valami.)

2011. ápr. 18. 03:52
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Hát, Magyarországon a prostitúció tiltott, úgyhogy gondolom, ugyanúgy adóznak belőle, mint a bankrabló a lopott szajréból...
2011. ápr. 18. 06:57
 2/5 A kérdező kommentje:
El vagy tévedve nem tiltott a prostitúció. Csak vállalkozói kell meg számlát kell adni. A prostitúció rég nem tiltott, csak a stricik tilosak meg bordélyházak. Nem ugyanaz a kettő. Amúgy ez nem is a prostitúció kategória. De kérdezhettem volna azt is, aki más módon keres pénzt az interneten, külföldről, de itthon él, az hogy adózik? Mert van olyan is, amiben semmi szex nincs.
2011. ápr. 18. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha alkalmazott vagy akkor a munkáltató (könyvelője) megoldja helyetted ezt a kérdést.

Ha egyéni vállalkozó netán cég vagy akkor számlát adsz a szolgáltatásról és az így igazolt jövedelem után kell adóznod.

2011. ápr. 18. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
De hogy ad számlát a szolgáltatásáról? Ez a része, amit nem értek. Nincs kézzel fogható érintkezés, se semmi, csak a messzitávolba szolgáltat, hirdet stb. és ezért küldenek neki szép csekkeket/utalásokat attól a cégtől, amelyiknek az oldalára feliratkozott. Szóval hogy ad számlát. Érted, John Texasban felmegy egy ilyen oldalra és fizet 30 dolcsit azért, hogy megnézze Esztikét, ahogy kielégíti magát a kamera előtt. Ebből Esztike kap mondjuk 10 dolcsit, a maradék meg megy az oldalnak, amin dolgozik. Na erről hogy ad számlát? Vagy az APEH ezeket leszarja? Csak én adózzak egy csomót a fizetésemből, mert nekem van szerencsém itthon dologzni bejelentve?
2011. ápr. 18. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Túl okos vagy ahhoz,hogy értetlenkedj,nem is értem mit nem értesz. Miért bonyolítod ?? Az általad is említett CÉG a megfejtés,vele van Esztike szerződésben nem a texasi cowboyjal és John is nekik fizet. Tudod mint egy mobiltelefonálás.Ott sincs "személyes érintkezés". Megtörténik a "beszélgetés" Jön a számla és a vevő fizet. A telefontársaságnak. Ha a telefontársaság alvállalkozója vagy akkor részesülsz belőle. Mely összegről számlát kell adj a CÉGNEK (hiszen nem írhatja le a pénztárából hiányzó összeget jótékonykodásként,azzal ő is el kell számoljon a helyi adóhatóság felé). Tehát:

-leszerződsz

-dolgozol

-megkapod a hó végi összesítést mennyit sikerült

-leszámlázod (itt már fizetned kell ÁFÁ-t,adóelőleget)

-utalnak

-anyázol,hogy miért nem fű alatt csináltad de legalábbis szlovák cégként mert akkor jóval több maradna

KAPÍSI ??

:p))

2011. ápr. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!