Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha nem kérek az új munkahelyem...

Ha nem kérek az új munkahelyemen adó visszatérítést, akkor jobban járok a Gy. Tartásdíj fizetéssel? Több marad meg nekem?

Figyelt kérdés

Gondolom, ha kérek adó visszatérítést, akkor kevesebb lesz a nettóm, és kevesebbet vonnak le GY.T-t (mindenkori 20% van megállapítva)

Később pedig egy összegben megkapom az 1 évet egyben, amiből már nem vonnak le GY.T-t mert nem havi jövedelem

Kevesebb Gy.tartásdíjat akarok fizetni mert milliomos és mégis pénzéhes az exnejem. Egyáltalán nincs rá szorulva e kevés kis pénzre, (15 ezer forintra)

2011. márc. 18. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

19:47-es

Egy gyerek nem 20 ezer ez tény.

De 2 szülője van, tehát az összeg feleződik.

Elviekben...

Mert a sok pénzéhes elvált anyuka ezt elfelejti és bosszúvágytól hajtva, csakis az apa pénzén akarja felnevelni a gyereket, ő pedig jól elvan a maradékkal.

Ilyen is van sajnos.

2011. márc. 18. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Van ilyen, én ezt nem kétlem, és az is igaz, én nem ismerem a ti szituációtokat… Belőled is bizonyos mértékig a düh beszél, ahogy belőlem is, csak én a gyerek szemszőgéből látom a dolgokat…

És igaz, nekem mindent megadott anyukám és a nevelőapám… De ettől az apám nem érezheti magát felmentve… Neki ugyanúgy meg kellett volna nekem adni mindent… (természetesen amennyit a körülményei engednek… )

És hidd el, húszezer forint az nagyon kevés egy gyerekre havonta… Nekem van egy ismerősöm, aki 80 000 Ft (!) gyerektartást fizet két gyerekre… (Holott a bevételei ezt azért nem indokolják, de az exfeleség kisírta) Na ez már lehúzás… Ez tény… De a húszezer az nem…

2011. márc. 18. 19:58
 13/16 A kérdező kommentje:

19:49-es! Maximálisan egyetértek veled. Igen, úgy érzem a bosszúvágy hajtja. Én is bosszúból akarom meglépni ezt. Azért mert ilyen filléreken képes balhézni, amikor egyáltalán nincs rászorulva. Biztos vagyok benne egy csóró hajléktalanban több nagyvonalúság van.

Ha módjában állna, lenne pofája a nettó 37e segélyemből, 20 ezret gy.t.-ra felvenni. Az se érdekelné ha éhen halnék.

2011. márc. 19. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:

37e-ből hogy vonhatnak 20e gyerektartást????

Itt valami nem okés.

2011. márc. 19. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: jelenleg 15ezret kap a volt nő nem 20-at.
2011. márc. 19. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:

De a kérdező ilyen példát hoz legutóbbi hozzászólásában az ex befeketítésére.

Valami nem okés...mert az ex elleni bosszúból semmibe venni egy gyereket nem csupán törvényellenes,de egyenesen szánalmas dolog,óvodás módszer.

2011. márc. 20. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!