260ezer ft a jó kereset alsó határa?
Aki 260 bruttót kap az már tényleg a kiemelkedően jól keresőek közé tartozik? Körülöttem szinte senki nem kap ennyit, jóval jobban keresnek az emberek....érettségivel, nem vezető állásban.
Miért pont ez a táppénz felezés korlátja vajon?
ha politikus vagy, akkor a csorok közé tartoznál...
ha meg becsületes dolgozni akaró ember, akkor igen megbecsült összeg az, szerintem még bpesten is elég jónak számit.
Hát nem tudom. Körülöttem senki nem keres ennyit, pedig nincs egyiknek se diplomája, sőt, a többség angolul se mond ki egy mondatot. Sima, pesti normál munkahelyeken dolgoznak, dolgozunk.
Persze nem árufeltöltő vagy bolt-pénztáros, irodai munkák meg közel hasonlóak.
ha a 260ezer már jól keresőnek számít, akkor a középvezető és vezető fizetések akármelyik cégnél már luxus fizetés?
röhej
Látod, Te is írod, hogy érettségi+okj.
Szerintem, nem nekünk kellene tartozni a csúcskategóriás fizetésűek közé. A főnököm 800ezres fizetése inkább üti ezt a lécet, mint a beosztottjaié.
Egy sima kis beosztotti fizetés miért jólkereső csúcskategória, akit büntetni kell?
Szerintem sem sok, én 270.et keresek, +10% külön, és cafeteria, de nekem diplomával.
De azt nem értem, hogy te hogy írod, hogy nem ismersz senki, aki ennyit keres, pedig nincs diplomájuk...szóval akkor mit is akarsz most írni, hogy a diplomások ennél jóval többet keresnek átlagban, vagy, hogy akiknek nincs diplomájuk kevesebbet keresnek? Vagy hogy is van ez??
Minden viszonyitás kérdése. Attól függ hogy a bruttó bér jónak itélhető e hogy mi az elvárás érte.
A mai országos átlagkeresethez viszonyitva igen.. jónak számit..
Ha azt veszem alapul hogy egy 50 év körüli több szakvizsgás, jó klinikai szakorvos közalkalmazotti besorolási bére a legmagasabb
kategóriában és fokozatban is
250-260 e Ft körül van.. akkor is nagyon jó.
röhej
az igazgatóságunk tele van 21 éves érettségis 270-300bruttósokkal
és a cég legalsóbb kategóriás munkaköreiben ülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!