Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Nyugdíjasként vállalnék...

Nyugdíjasként vállalnék kötetlen munkaidőben állást, mennyit vonnának nekem? 104. 000 forint a nyugdíj és emelett keresnék még 40. 000 kb. milyen levonásokra kéne számítsak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 08:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Azért vicces, hogy 1 ember tudott érdemben válaszolni a kérdésre, a többiek csak személyeskedni tudtak. Bocs az offért.
2011. márc. 17. 19:03
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

hát szerintem is elmehet a fenébe 104rugoból nem bir kijönni.??

mások kb 50-70ret kapnak nyugdijnak, őket még megértem hogy kevés.

2011. márc. 17. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
bár prostinak még elmehet az utcára és akkor adozni se kell feltétlenül.
2011. márc. 17. 19:49
 14/22 A kérdező kommentje:

18:33 Köszönöm a korrekt választ

18:58, 19:03 semmi gond, a választ már megkaptam.

Kedves utolsó válaszolóm!

"Prostiként" nem szeretném a anyukája/barátnője vagy felesége munkalehetőségét elvenni mert akkor főleg miből fognak megélni?! Nem gondoltam hogy vannak olyan primitív emberek akik erre a szintre is lesüllyednek.

2011. márc. 17. 20:07
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Még annyi a korábbiakhoz, hogy a fogyatékos kedvezményt érdemes kikérni, ha van rá mód (közhiedelemmel ellentétben nem csak tolószékhez kötöttség, vagy más nagyon súlyos dolog után lehet kapni, hanem pl. cukorbetegség, pacemaker vagy más tartós betegség esetén is. )

Ezek itt vannak felsorolva:

[link]

2011. márc. 17. 20:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a segítségedet!
2011. márc. 17. 21:21
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
Én nem akarok bántó választ irni,de elég furcsa,hogy ennyi nyugdij mellett siránkozik,amikor ebből családok kénytelenek megélni gyerekeket eltartva.Nem bántani akarom a nyugdijasokat,de valóban hagyni kellene a munkát a rászoruló,0 Ft-os bevétellel rendelkező álláskeresőknek.Nekik sehonnan nem jut semmi,mert 10 álláskeresőből 6 nem kap semmilyen juttatást,csak regisztrálni jár hónapokig.Ezek az emberek szó szerint kenyérből nem esznek eleget,se rezsit semmit nem tudnak fizetni.Önnél ez a probléma már alapfokon sincs.
2011. márc. 18. 00:47
 18/22 anonim ***** válasza:
55%

Első vagyok:

Az én nagymamám nem kap 70 ezer forint nyugdíjat sem! Akkor miről is beszélünk? Nagy nehezen szegénykém, de beossza magának!

Kérem kedves kérdező, az igényeket pedig lejjebb kellene adni. Lakásban élsz? Akkor pl a rezsid sem lehet sok, azokkal ellentétben, akik családi házban laknak. A férjem fizetése 120 ezer forint, erre jön a családi és slussz! Mivel az én munkahelyem megszűnt! És két gyermeket nevelünk!

2011. márc. 18. 11:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Lakásban élők többségének a rezsije rengeteg... Csak a távhőnek nézz utána
2011. márc. 18. 14:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez egy konkrét kérdés volt. de már megkapta a választ. A pénzbeli eü. bizt. járuélékot ( 2 %) azért nem kell vonni, mert nem jogosult táppénzre. A 15 nap betegszabadságra igen.

Igenis a lakásban élőknek igen magas a rezsijük.. na és amit megszereztek egy élet munkája által, talán még szeretnék fenntartani és még hazavárni a gyerekeiket unokáikat.

A nagyon-nagyon mindenkinek jót akaró Kormányfő megmondta:

mindenkinek dolgozni kell... azt nem mondta hogy kivétel a nyugdijasok. Az dolgozik aki akar és tud.. és nem annyira válogatós.

Tessenek vidékre költözni és lehet turni a földet.. termelni, önellátóvá válni. Az is munka a javából, igaz nem nevel szép testet .

2011. márc. 18. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!