Egyéni vállalkozó vagyok főállás mellett. Tavaly semmilyen tevékenységet nem folytattam. Pontosan milyen bevallásokat és nyilatkozatokat kell most leadnom, hogy ne kapjak büntetést?
ha nem küldél ny-es bevallást tavaly év elején akkor jó nagy szószban vagy, mert büntethető státiszba kerültél.
minden hónapra nullásan le kellett adni a 1058, 1008, bevallásokat ha nem nyiliztél. 2010-re már nincs nyenyi, ah önkormányzathoz ipa bevallást kell beadni határidő : 05 31
mostanában esedékes a 1053-as bevallás, 02 25-re, és a 1001-es bevallás 02 25-re
ha áfás is vagy, akkor az attól függ
2011-re mégadhatsz le nyilit 1158 és 1108 tekintetében...
Ha nulla a bevételed miért nem szüneteltetsz? akkor nincs ilyen gond...
662201 azaz Biztosítási ügynöki, brókeri tevékenység.
Amikor csináltam, akkor sem kellett havonta semmit sem beadnom. Az éves xx53-as adóbevallásomon töltöttem ki a mellékleteket és nem volt semmilyen gondom, csak az egyéb hivatalokba nem tudtam, hogy miket kell leadni. A nyenyi ezek szerint tényleg megszűnt, és csak az önkormányzathoz kell iparűzési adóról nyilatkoznom, ami az én esetemben bármennyi is a bevételem mindig nulla forint volt.
Mi ez a NY-es cucc, amit le kellene (kellett volna) adnom? Illetve idén kell leadnom 2011-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!