Valaki segítsen nekem a 1053NY jelű lap kitöltésében! Mi lehet a baj?
Nem tudom, hogy valaki figyeli-e még ezt az oldalt, de hátha.
Nekem ugyanez a problémán. Az egyéni vállalkozás bejelentéséhez szerettem volna letölteni a nyomtatványt.
Letöltöttem az okmányiroda honlapjáról, meg akartam nyitni a keretprogrammal, de kiírta a hibaüzenetet: "A sablonhoz nincs szervezet paraméter állomány - JH08GYORI szervezet".
Aztán rátaláltam erre a kérdésre... :) Bezártam a programot, újraindítottam, úgy próbáltam, de semmi, ugyanazt a hibaüzenetet kapom.
Töröltem a gépemről az egész programot, és letöltöttem újra, hogy hátha így majd sikerül, de NEM!!!
Most mit lehet csinálni?
Nekem is OEP-es nyomtatványnál jött elő a hibaüzenet.
Nálam tudni kell, hogy új windows telepítés után jött elő. Tehát a régi gépről átmásoltam az üres sablon nyomtatványokat (.tem.enyk) (ált.C:\Program Files\abevjava\nyomtatvanyok\) a helye. Majd a kitöltött adatokat is visszamásoltam (.frm.enyk) (ált.C:\Doc&Sett\Usernév\abevjava\mentesek\) Ezek után történt, hogy új OEP-es nyomtatvány megnyitásánál kiírta a "A sablonhoz nincs szervezet paraméter állomány!" De pl. NAV-ost már engedte azaz szervezet függő a hibaüzenet. Én úgy oldottam meg, hogy "NYOMTATVÁNY MEGNYITÁSA" menüpontnál kijelöltem egy már kitöltött OEP-es nyomtatvány-t, ekkor kiírta, hogy "A kívánt nyomtatványhoz nem találtunk megfelelő sablont. Megpróbáljuk letölteni az internetről?" Ekkor igen-t kell nyomni és ekkor felülírja az üres formanyomtatvány adatait. Ezután ha az új nyomtatvány-ra nyomunk akkor már megfogja az összes OEP-es nyomtatványt is nyitni. (Valószínű valami konfigurációs fájlt felülír az ÁNYK-s rendszerben) Megj. De pl. a BLVEX kezdetűt már nem tudtam elindítani mert az újbóli letöltésnél kiírta, hogy ez a szervezet jelenleg nem publikál bizonyos verziószámú nyomtatványt. Remélem tudtam segíteni valakinek!
Még egy kicsit belemerültem a témába:
Nos van egy olyan elérés hogy "C:\Program Files\abevjava\eroforrasok" És itt ilyen fájloknak kell leniük mint pl. "APEHResources_v2.0.jar" azaz SzervezetnévResources vx.x.jar Ha ezek nincsenek meg akkor írja ki az ÁNYK hogy "A sablonhoz nincs szervezet paraméter állomány! X szervezet." Ha van mentésed akkor abból visszaállíthatod, vagy ha nincs akkor ahogy már leírtam az előbb: Nyomtatvány megnyitáskor letölti az adott .enyk-t és a szervezeti erőforrást is legenerálja ha nem lenne meg a fájl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!