Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Lehetséges a papírok pótlása?

Lehetséges a papírok pótlása?

Figyelt kérdés
A tavalyi évben 2010. január 1. és április 30. között egy cég megbízott egy munkával, amit egy összegben fizetett ki. A cég tulajdonosa elhozott minden papírt, ami az idei évi elszámolásomhoz kell, az adókat levonták. Május 5-től olyan állásba kerültem, ahol havi fix összeget utalnak, a mai napig itt dolgozom. Megjöttek a papírok, elkezdtem volna intézni az adóbevallásomat, de egyszerűen nem találom a papírokat, amiket tavaly kaptam a cég vezetőjétől. Valószínűleg valami nagyon jó helyre sikerült elraknom, mert felújítás volt nálunk. Az lenne a kérdésem, hogy ugye ezeket a papírokat lehet pótolni ( a számlát, az igazolásokat, hogy az adók rendezve vannak stb) csak fel kell keresnem a cég vezetőjét?
2011. febr. 4. 09:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, mondd meg nekik, hogy a lakás-felújítás során elképzelhető, hogy "elvesztek". Adni fognak másikat, az egy más dolog, hogy a könyvelő elereszt 1-2 jólsikerült mondatot. De attól még ki fogja adni.
2011. febr. 4. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!