Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan tudnám a www.apeh.hu...

Hogyan tudnám a www.apeh.hu honlapról letölteni azt a programot, amivel ellenőrizni tudom a 1053-as számú nyomtatványomat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:

ányk keretprogramot kell letölteni.

[link]

utánna a 1053-ast

2011. jan. 30. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
És a 1053-as mellett ott van a honlapon a kitöltési útmutató is, azt is le tudod tölteni hozzá.
2011. jan. 30. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már letöltötted a keretprogramot, és magát a nyomtatványt is, akkor más nem kell hozzá már. Az ellenőrzésre nincs külön program, benne foglaltatik ebben. Egy pipa ikont keress, fent az ikonsorban, vagy az ellenőrzések fülre kattints legfelül.
2011. jan. 31. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Magát a 1053-as nyomtatványt hogyan tudom letölteni, hogy utána meg tudjam nyitni a programban.

A nyomtatvány pontos linkjét, vagy hogy melyik oldalon pontosan melyik ikonra kattintsak, meg tudná valaki írni?

A keretprogramom Abev2006-os.

(már tavaly és tavalyelőtt sem tudtam előhalászni a nyomtatványt, pedig előtte minden simán működött).

Ja és a keretprogramot is újra le akartam tölteni, de szerintem a régi nyílt meg, egyáltalán jó az még.

2011. márc. 1. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Az ABEV2006 nem jó az újabb programokhoz.

Előbb az ÁNYK-t kell letöltened, azután a 1053ast, (1053 JAVA WEBSTART), majd a 1053as aktív súgóját, és meg fogod tudni nyitni.

Itt van mind: [link]

2011. márc. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!