Hogyan tudnám a www.apeh.hu honlapról letölteni azt a programot, amivel ellenőrizni tudom a 1053-as számú nyomtatványomat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 15:42
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
És a 1053-as mellett ott van a honlapon a kitöltési útmutató is, azt is le tudod tölteni hozzá.
3/5 anonim válasza:
Ha már letöltötted a keretprogramot, és magát a nyomtatványt is, akkor más nem kell hozzá már. Az ellenőrzésre nincs külön program, benne foglaltatik ebben. Egy pipa ikont keress, fent az ikonsorban, vagy az ellenőrzések fülre kattints legfelül.
4/5 anonim válasza:
Magát a 1053-as nyomtatványt hogyan tudom letölteni, hogy utána meg tudjam nyitni a programban.
A nyomtatvány pontos linkjét, vagy hogy melyik oldalon pontosan melyik ikonra kattintsak, meg tudná valaki írni?
A keretprogramom Abev2006-os.
(már tavaly és tavalyelőtt sem tudtam előhalászni a nyomtatványt, pedig előtte minden simán működött).
Ja és a keretprogramot is újra le akartam tölteni, de szerintem a régi nyílt meg, egyáltalán jó az még.
5/5 anonim válasza:
Az ABEV2006 nem jó az újabb programokhoz.
Előbb az ÁNYK-t kell letöltened, azután a 1053ast, (1053 JAVA WEBSTART), majd a 1053as aktív súgóját, és meg fogod tudni nyitni.
Itt van mind: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!