Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Most töltöttem le az AbeJava...

Most töltöttem le az AbeJava progit, de nem tudom mit kell csinálni vele?

Figyelt kérdés

Teljesen fehér az egész ha megnyitom,APEH honlapjáról leszedtem már a 1053-as nyomtatványt,de nem tudom importálni,vagy mit kell csinálni,és nem tudom,hol van amit ki kell töltenem az adóbevalláshoz...

Segítsetek,fontos nagyon,már tiszta ideg vagyok....

Köszike

2011. jan. 27. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ügyfélkaput mért nem csináltatsz, ha már egyszer van géped, neted, és úgyis a nyomtatványkitöltő programmal töltöd ki a nyomtatványt? Akkor a végén egy gombnyomással be is küldhetnéd az ÁNYK-ból, nem kéne sorba állni hozzá a postán se... Arról nem is beszélve, hogy az adóbevalláson kívül egy sor másik ügyet is elintézhetnél a netről, például lekérdezhetnéd a TB-det, erkölcsit kérhetnél bankszámlás fizetéssel, lekérhetnéd a nyugdíjfolyósító által rólad nyilvántartott adatokat, nemsokára meg akár tulajdoni lapot is kérhetsz ezen keresztül a Földhivataltól. És mindez egy teljesen ingyenes szolgáltatás, csak egyszer kell bemenni hozzá, hogy felvegyék az adataidat a személyidről meg a lakcímkártyádról.

De ha már csináltatsz ilyet, akkor okmányiroda helyett én inkább valamelyik Kormányablakot javaslom ehhez, őket még nem sokan ismerik, ezért általában kevés ügyfelük van. Okmányirodában várhatsz fél napot mire sorra kerülsz, mert egy csomóan lesznek előtted mindenféle más üggyel.

2011. jan. 27. 19:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Meg tudtam csinálni a bevallást... :)

Ez az ügyfélkapu elég jól hangzik.Nem gondolkodtam még rajta,mert a cég mostantól nem csinál bevallást,eddig nekem nem kellett,de ezekszerint megérné.

Utánanézek majd.

Köszönöm.

2011. jan. 28. 21:37
 13/13 david14315 válasza:

nekem meg az a baj hogy nem tom kiválasztani hova telepítse fel telepíti semmi ikont nem rak

el se indull

elötte meg az volt a baj rákantittoam elö jött egyfekete ablak és eltünt és semmi

2012. márc. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!