Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adóbevallás 2011 de az én...

Adóbevallás 2011 de az én esetemben mit kell csinálnom?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok gyakorlatilag, tavaly 1,5hónapom volt egy cégnél, bemegyek apeh irodába úgyis de fogalmam sincs hogy kell-e vagy minek, és mi a határidő rá...vagy ilyen esetben kiküldenek nekem valamit, kérnem kell valakitől? Nem értem az egészet. Előre is köszi
2011. jan. 27. 08:12
 1/1 anonim ***** válasza:

A bevallás határideje május vége (pontos dátumot most nem tudok). Kellett, hogy kapjál egy adatlapot a cégtől, ami alapján ki lehet tölteni a bevallást. Mivel még nem adtál le bevallást, ezért küldeni nem fognak semmit, neked kell kérned egy Apeh ügyfélszolgálaton bevalláscsomagot. Azt kitöltöd, és postázod.

A másik megoldás, hogy Okmányirodában regisztrálsz az Ügyfélkapura, letöltöd az Apeh honlapjáról az ÁNYK keretprogramot, majd a 1053-as nyomtatványt. Kitöltöd, a programmal ellenőrizni tudod, hogy nem hibás-e a kitöltés, majd beküldöd elektronikusan.

2011. jan. 27. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!