Adóbevallás 2011 de az én esetemben mit kell csinálnom?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok gyakorlatilag, tavaly 1,5hónapom volt egy cégnél, bemegyek apeh irodába úgyis de fogalmam sincs hogy kell-e vagy minek, és mi a határidő rá...vagy ilyen esetben kiküldenek nekem valamit, kérnem kell valakitől? Nem értem az egészet. Előre is köszi2011. jan. 27. 08:12
1/1 anonim válasza:
A bevallás határideje május vége (pontos dátumot most nem tudok). Kellett, hogy kapjál egy adatlapot a cégtől, ami alapján ki lehet tölteni a bevallást. Mivel még nem adtál le bevallást, ezért küldeni nem fognak semmit, neked kell kérned egy Apeh ügyfélszolgálaton bevalláscsomagot. Azt kitöltöd, és postázod.
A másik megoldás, hogy Okmányirodában regisztrálsz az Ügyfélkapura, letöltöd az Apeh honlapjáról az ÁNYK keretprogramot, majd a 1053-as nyomtatványt. Kitöltöd, a programmal ellenőrizni tudod, hogy nem hibás-e a kitöltés, majd beküldöd elektronikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!