Kinából rendeltem Ruhát Vámkezelési nehézségek!?
Tehát Kinából rendeltem pár ruhát!
És a csomag helyet egy Levelet kaptam a postától mely szerint VÁMÁRÚ érkezett és intézkedjek 30napom van vagy átadják a vámhivatalnak!
Felhívtam Őket!
Kérdéseim a következőek voltak:
1,
- Mi a Ló túroért foglalták le a csomagot mikor az mint ajándék volt küldve és 7kiló alatt volt??
- Válasz: az álamnak minden lóvéra szüksége van!
(persze nekem is mégse foglalom le a diplomaták kocsijait...)
2,
Mit tudok tenni?
- küldök egy faxot, hogy " vámolják le" ami 25% lesz LEGALÁBB!
vagy küldök egy faxot, hogy ne vámolják le és küldjék vissza a feladónak...
Mivel meg akarom kaoni a csomagot mert nővérem szülinapi ajándéka nagyrészben ezért levámoltatnám!
De közölték, hogy megvizsgálják szakértök bevonásával, hogy eredetiek-e a cuccok, és ha nem akkor szépen elkobozzák és ők hordják el nővérem helyet és ezért én még fizetek is..!
Itt a bibi mert ugye kinába nem eredetit gyártanak.. ! ugyan az a minőség minden ugyan az csak az ára 4ed anyi...!
A kérdés?
Mit tegyek? csak kamuznak hogy bevizsgálják ?
mert én arra gondolok, hogy csak a pénz kell ezeknek és ha kifizetem nekik akkor megkapom..!
de ha kifizetem a vámot és még el is kobozzák az nagyon nem jönne jól anyagilag lenullázna!
ja és egy 2011 jan 1-es új izére hivatkoznak mely szerint idén már a kutya szar is vámköteles!
Majd el felettem: kiemelve szerepel a levélben :
" a Küldemény vámkezeléséhez számla szükséges!"
ami ugye bár nincs.. mert én csak kaptam egy számlaszámot és szépen elutaltam rá a lovét .. ennyi
tehát számlám sincs!
Tovább bonyolíthatja a dolgot, hogy 3csomagban küldik el a ruhákat mert ugye többet is rendeltem!
Aki tud és vagy ért hozzá az kérem segítsen!
köszönet!
:D azt megköszönném!
Úgy határoztam olyan jövőhét hétfőig várok írtam több fórumba és addig várom a hozzá értők válaszait :P
Illetve megkérdeztem pár illetékest és ott körülre tudják kideríteni kb!
de 100% osan sajna senki se tudja :(
Akár a teljes vámot is kifizetném mert kellene a csomag!
De a fő kérdés az, hogy lefoglaják-e vagy sem???
mert hamisitvány! és az ügyintéző azt mondta ha nem eredeti akkor lefoglalják! (persze szerintem csak ijesztget!)
Szerinted??
A számla pedig naggyából hihető kellene olyan 300-400$ os!
Valami emil vagy hasonló elérhetőséged megadnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!