Adóbevallás ügyben kérem a segítséget. Hol keressem?
Figyelt kérdés
A 2008-as progival megcsináltam az adó bevallást.Kifogyott a patronom,és le mentettem gépre.A 2008-as progi saját könyvtárába menti automatikusan.Szeretném onnan e-mailbe küldeni,de még csak meg se tudom nézni,mert adobe progi van hozzá,és ki írja hogy ez a progi nem jó hozzá.Társítottam hozzá az exelt,de ott is csak számokat hozz be nem a bevallást.Át küldtem e-mailbe magamnak,és csak kriksz krakszokat küldött.Ha valaki tudja hogy miért az válaszoljon,vagy adjon tanácsot milyen progit rakjak hozzá hogy lássam a bevallást.köszi mindenkinek2009. febr. 3. 06:35
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az "üzlet és pénzügyek " témánál biztosan tudnak segiteni..
2/3 anonim válasza:
Szia!Elvileg pdf formátumba rakja automatikusan, szerintem az adobe-nak meg kellene nyitnia
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg xml. formátumba menti le, de azt nem tudom mivel lehet még megnyitni, az abev programban azomban meg tudod nézni a már elkészített bevallásokat, és onnan ki is tudod nyomtatni, tök egyszerű. Lehet a módosítható vagy küldendő bevallások között nem tudom, hogy megjelölted-e elektronikus küldésre vagy csak elkészítetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!