Kérhetem még az adójóváírást?
Figyelt kérdés
Tök hülye vagyok ezekhez! :D
Nos.Itthon vagyok GYED-en a lányommal és múlthéten bementem a munkáltatómhoz,hogy aláírják azt a papírt,amit a párom kapott a munkáltatójától a kedvezmény lemondásáról.Akkor kérdezte tőlem a munkaügyis,hogy kérem-e az adójóváírást!Én azt mondtam,hogy nem!Aztán elköszöntünk egymástól.Ha nem kérem,akkor havonta kevesebb pénzem lesz?
2011. jan. 19. 11:29
1/7 A kérdező kommentje:
Ha kérhetem még,akkor kell valami papírt kitölteni?
2011. jan. 19. 11:32
2/7 anonim válasza:
Igen, kérheted, ha gyorsan kitöltöd, akkor már januárban kapod, ha lassabban, akkor csak februártól kapod és a januárit majd év végén az adóbevalláskor tudod visszakérni.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor hülyének fog nézni a munkaügyis,ha visszamegyek kérni!
2011. jan. 19. 11:41
4/7 anonim válasza:
No, az legen a legkisebb baj. Annál rosszabb lenne, ha csak év végén jutnál hozzá a pénzedhez... Megmondod, hogy a múltkoz zombi voltál és kész :-)
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan menj vissza, mert igy havonta ennyivel kevesebbet kapsz,amit majd az eves adobevallaskor tudsz csak egy osszegben visszaigenyelni. Te tudod mennyire van szukseged a penzre, ha annyira nincs , majd megkapod jovore.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajna kell a pénz.De nem tudtam,hogy ez lesz,ha nemet mondok!Nem világosítanak fel sehol ez ügyben! :/
Én meg nem tudom,hogy mit kérdezzek,ha nem tudom miről van szó!:D
Szerintetek a hétfő még nem késő bemenni?
2011. jan. 19. 12:12
7/7 anonim válasza:
Úgy is lehet hogy majd februártól kéred....Bármikor meggondolhatod magad. A januárit meg az éves adóbevalláskor visszakapod ha már a hétfői alkalom késő lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!