Mennyi a TB 2011-ben?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy kb 4-éve nincs munkahelyem! Azóta nem is fizetek TB! Most viszont szeretném rendezni! Kell fizetnem visszamenőleg? Valamint mennyi a pontos összeg amit havonta fizetnem kell? Szerintetek, hogyan lehet a leggyorsabban érvényes TB-m? (hova kell mennem, mit mondjak...bármilyen segítséget szívesen veszek) Köszönöm...
2011. jan. 5. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

5.100 Ft havonta. Egy nyomtatványon kell nyilatkozni az APEH-nél. Elvileg visszamenőleg is kell rendezni, de azt nem tudom, mi van,ha nem teszed. Nyilván semmi...

T1011 a nyomtatvány, és ezen a linken van egy videó, meg lehet nézni, hogyan kell kitölteni.

[link]

2011. jan. 5. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, köszönöm nagyon sokat segítettél! :)

Én annyira nem értek ilyesmikhez!

2011. jan. 5. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Írhatsz privátot is, ha elakadsz, ezt nem biztos, hogy nézem. Még annyit, hogy tényleg úgy tudom, elvileg folyamatos kell, hogy legyen a jogviszonyod. A páromnak ugyanez volt, ő azóta fizeti havonta, mióta bejelentkezett. Kapott egy pakli csekket, minden hónapban befizeti és kész. Nem a legjobb, mert nem kapsz táppénzt, nincs nyugdíj, de legalább legális vagy. Mondjuk azt senki nem kérdezi meg, hogy ha nincs munkád, honnan szedsz havi 5e forintot...
2011. jan. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!