Mi van ha nem fizetem be az illetéket?
Már jó ideje megy a huzavona, megint elutasították a kérelmemet. Nem nagy pénzről van szó,de nekem mégis rengeteg! Elvileg egy okiratot nem másoltam, konkrétan a lakásszerződést, pedig amire emlékszem hogy nem küldtem fel, az a csekk, hogy befizettem a fellebezési pénzt!
Nem tudom, hogy ez most szándékos-e, de már kezd idegesíteni, hogy mindig a csóróakat húzzák le! (jó ez nem ide van, de akkor is)
Tehát a kérdésem.
Mi van ha nem fizetem be? Mivel idénről is fogok visszakapni pénzt, meg az előző évi is bent van, amiből lassan de biztosan összejön a százvalamennyi.
Ők ezt észreveszik, s szólnak legalább,hogy akkor ők elveszik,és nézzük tárgytalannak?
Várom érdeklődve a válaszokat
köszi.
A bátyám anno azt mondta, hogy ő sem fizette be, de ő csak annyit mondott, hogy azt ráterhelték a számlájára, és amíg nem egyenlítette ki, addig be volt fagyasztva.. azt nem mesélte, h mennyi kamat volt rajta
Hidd el ez már február óta megy, már volt fellebezés is. Most azt mondják,hogy nem csatoltam mellé a szerződést o.O...
És ezért elutasították.
Viszont nekem nincs pénzem, kifizetni, örülök, hogy élek.
A másik meg, hogy én igazából csak széljegyzeten vagyok még, és legalább ezt észrevették, és most még ezért is tolódik kifelé megint a fizetési határidő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!