Szja mentesség, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Alkalmazottként 650 ezer bruttóm. Ha jövőre szja mentes leszek két gyerek után , akkor a családi adókedvezményt én nem tudom igénybe venni? Vagy hogyan járnék jól? Köszönömma 01:38
11/14 anonim válasza:
Annak,aki háborog: Ez a törvény most született. Én pl 47 évesen 24 év munkaviszonnyal elég sok adót fizettem eddig....
12/14 anonim 

válasza:

Látszik, már nagyon csillognak azok a dollárjelek. Hol van még a jövő év, addig még bármi lehet, remélem ebből se lesz semmi. Igazságtalan egy rendszer lenne.
13/14 anonim 

válasza:

5-ös, anyád téged is megellett🤣
Ha 60%-ot vonnak a fizudból, jól átvernek.
Külföldön se fognak szeretni, a gyerekesek ott is kapnak, a gyermektelenek nem olyan alpáriak mint te!
14/14 anonim válasza:
10e,s lehet meglep de kint bőven jobban lehet keresni, és a 1.4 milla nettóból nem zavar ha vonnak annyi szja-t mint itthon a 600 ezerből.
És akkor rossz helyen vagytok, ahol az én ismerőseim élnek nincs plusz adós se biztosítás a gyerekteleneknek, ugyan annyit fizetnek mint a gyerekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!