Ha a munkáltatóm, tehát a cég áll az üzemanyagomból 15.700 forintot amit áfás számlán kell odaadnom, akkor az azt jelenti hogy pontosan 15.700 forintért kell tankolnom?
Figyelt kérdés
Teli tank nekem kb 36 ezer én telitankolni szoktam. Viszont a cég áll 15.700 forintot és áfás számlát kell kérnem. Pontosan ennyiért kell tankolnom tehát 15.700ftos áfás számlát kell leadnom, vagy ugyanúgy teletankolhatom és akkor majd ők kivonják belőle a 15.700-at? Illetve ha pontosan kell a 15.700 akkor mi van ha túl megy mondjuk 20 forinttal? Azt már el sem szokták fogadni a munkáltatók? Hogy működik ez?ma 00:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!