Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Külföldi oldalról származó...

Külföldi oldalról származó online kaszinó nyereményem adó köteles?

Figyelt kérdés
A boabet ( a régi bet365) nevű oldalon szoktam online kaszinozni és ki szeretném venni a nyereményt de nem tudom hogy adó köteles-e? Ha igen akkor ennek mi a módja hogy tudom le adózni?

jan. 20. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok aktiv szakértője a témának.

Csak tippelni tudok.

Ha nagyobb nyereményről van szó, és mondjuk az OTP bankkártyádra utalod ki, akkor én a helyedben mindenképpen leadóznám. Mert azt a bank is látja, meg szerintem az adóhatóság megkap ilyen adatokat a banktól. Mármint, hogy nagyobb összegű átutalás jött külföldi számláról, főleg ha szerencsejáték a profil. (Már csak a pénzmosás elleni törvény kapcsán is lejelentenek ilyeneket.)

A Revolut kártya esetében lehet, hogy el lehetne summantani?

Tudja valaki mi van a Revoluttal??

Vagy az se varázs eszköz?

jan. 20. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:

A bank latja de nem foglalkozik vele. Nem feladata ugyanis az adozas figyelese.

A nav akkor foglalkozik vele ha vizsgalodik, kulonben pont leszarja.

A revolut sem mas mint az otp. Ugyanugy kerhet tole adatot a nav ha akar.

Egyebkent kerdezo, ha csak kaszinozol, teljesen felesleges a kulfoldi oldal. A vegas.hu adomentes, es az osszes szolgaltato jateka megtalalhato naluk.

Ha valaki sportfogad, akkor megertem ha mast keres mint a pro meg a vegas. De kaszinonal teljesen felesleges a vegason kivul mast jatszani. Mint irtam, az adomentes es minden asztali jatek es slot megtalalhato naluk.

jan. 21. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!