Mit ajánlott tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Suli mellett akartam vállalni egy kis munkát és szembejött velem egy online, szabadúszó munkalehetőség, ahol dolgoztam 1 hetet, de nem jött be, így váltani akarok. Ez alatt az 1 hét alatt sikerült keresnem kicsivel több, mint 100 eurót, amit majd utalnak is a bankszámlámra. Az lenne a kérdésem, hogy ezt az egyetlen összeget hogyan is adózzam le? Tisztában vagyok az adózási szabályokkal, de most egy befolyt összeg miatt menjek be a NAV-hoz és igényeljek adószámot? Ha nem csinálok semmit és nem adózom le ezt az egy összeget, akkor az feltűnik a NAV-nak?ma 13:50
1/1 anonim válasza:
Attól függ az adózás, többek között hogy milyen jogcímen szerezted ezt a bevételt.
“Ha nem csinálok semmit és nem adózom le ezt az egy összeget, akkor az feltűnik a NAV-nak?”
Nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!