Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Padlóburkolat helyett valódi,...

Padlóburkolat helyett valódi, élő FŰ! Föld, néha locsolás és fű. Mezítlábas járások során hidegebb érzet lesz-e ez a lábnak, azaz papucs mindenképpen ajánlott lenne ilyen elméleti esetben? Vagy nem lenne hidegebb a lábnak, szőnyeggel összehasonlítva?

Figyelt kérdés

Ha egy helyiség háromnegyedében a szokásos padlóburkolatok helyett - vízzáró padlóra - szakszerűen elhelyezett (tehát mint egy kertészetben például) földet tennénk le, melybe mindenhova fűmagokat ültetnénk, és amikor kell locsolnánk, ezáltal (e területen belül) élő fű "padlót" kapnánk, akkor az ezen történő mezítlábas járások során hidegebbnek, netalán sokkal hidegebbnek éreznénk e "fű-burkolatot"? Vagy nem lenne hidegebb? (Egy parkettával burkolt és szőnyeggel borított szobában történő szintén mezítlábas járással összehasonlítva? Melyhez nem kell papucs, vagy cipő, mert így is most - hidegben - a fűtött szobában sem kell lábbeli a kellemes járáshoz e szőnyeggel borított melegpadlón.)

Vagyis:

-Padló és szőnyeg helyett (a szoba nagyobbik részében) valódi élő fű.

-Radiátorokkal fűtött helyiség.

-Mezítlábas járkálás.

-Hideg külső hőmérséklet, de bent kellemes 20-22 fok celsius Homer székely.

#szobanövény #fűmag #mezítláb #burkolat #Növényfal #Indoor Forest
tegnap 12:10
 1/7 anonim válasza:
100%

A választ nem tudom, csak tippelni, de nagyon szimpik vagytok ezzel az ötlettel és kérdés megfogalmazással :D

Szerintem nem lesz hidegebb a fű, mint a sima padló, de amikor vizes a locsolás miatt, az biztos nem olyan kellemes.

tegnap 12:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Elsiettem a végét, nem néztem át, a mobilom billentyűzete feleslegesen javított. Természetesen a legvégén is hőmérséklet áll(na).
tegnap 12:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen első! 😉
tegnap 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A fű nem él meg egy szoba padlóján, mert egy beltérben kevés a fény és nem bírja az állandó taposást.
tegnap 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy a fü megéljen, rengeteget kellene vilagítani!
tegnap 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Amikor kijön a TEK, és csak néznek hogy nem mariskát termesztesz hanem csak a szép zöld gyep ami hiányzik :))
tegnap 15:06
 7/7 Kólauborkával ***** válasza:

Ahol jártok ott biztosan nem fog megélni, illetve vagy nagyon sok ablak vagy nagyon sok lámpafény nappal.

Az ötlet vicces, de nem tudom a bogaraktól hogy tudnád tisztán tartani a szobát.

tegnap 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!