Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » KB mennyit szokás átlagban...

KB mennyit szokás átlagban fizetni könyvelönek egy órai munkáért? Ténylegesen az órabér érdekel, semmi egyéb.

Figyelt kérdés

#órabér #Könyvelö
tegnap 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsadás 5-15k, amúgy meg értelmetlen órabérről beszélni, havi ill negyedéves/éves feladatai vannak, nem órabérben, hanem havi vagy éves díjban szokás megállapodni
tegnap 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ a feladattól is. Példaul:

- Egy órás konzultáció vagy tanácsadás azzal kapcsolatban hogy milyen adózási formát válassz?

- Cégalapításhoz szükséges papírok intézése

- Átalányadós év könyvelése havonta két számlával.

Konkrétumokra mindenképp szükség lenne.

Egy könyvelő nem fix óradíjba dolgozik mindig esetbe. Ügy típusonként és ügyfelenként is lehetnek eltérések.

tegnap 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Konkrétan arra lenne szükség, hogy egy bizonyos szeméytöl jövö átutalásokról készítsen egy listát, kb másfél év alatt, havi egyszeri utalásról. (A pénz lényegében rajta keresztül megy a másik félhez, szóval megvannak az adatok, csak ki kellene listázni.

Erre szeretnék egy reális irányárat, mivel számolhatok.

tegnap 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Árajánlatot kérni úgy tudom még ingyen van
tegnap 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy max 10 perces feladat, ha jól értem a leírást. Nehogy már ezért pénzt kérjen. És te se úgy állj hozzá, hogy fizetnél érte. Ha már most is van vele egy fix szerződésed, díjad, abba ennek bele kell férnie.
tegnap 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ez erősen könyvelőfüggő, a budapesti iroda ahol korábban dolgoztam az eseti pluszmunkákat órában számlázta ki, attól függően ki (asszisztens vagy mérlegképes) csinálta a munkát 30-60EUR+ÁFA volt. Ha soha semmi mást nem kértél még pluszban, én ezt biztos nem számláztam volna ki. De gondolhatod hogy nálunk az alap havi díjak is magasak voltak. Amúgy ez ténylegesen kb 10 perc munka mert vagy lekérhető a netbankból, vagy ki lehet listázni a könyvelőprogramból. Nem kell egyesével csinálnia.
tegnap 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

“ Konkrétan arra lenne szükség, hogy egy bizonyos szeméytöl jövö átutalásokról készítsen egy listát, kb másfél év alatt, havi egyszeri utalásról. (A pénz lényegében rajta keresztül megy a másik félhez, szóval megvannak az adatok, csak ki kellene listázni.

Erre szeretnék egy reális irányárat, mivel számolhatok.”

A saját könyvelőd ezért ne kérjen pénzt! Amúgy a bank csinál neked ilyen kivonatot valószínűleg ingyen, nekem volt már erre szükségem egyszer, cib 2 nap alatt megkaptam

tegnap 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb válaszokat.

Nincs vele szerzödésem, egyszeri akció lenne az egész (én küldtem a pénzt külföldröl, és a címzett reklamál), ezért valahogy jogos, ha valamennyit fizetek érte. Az egy órát nagyon maximumként saccoltam, nem igazán tudom, mennyi lenne ténylegesen.

De így már valamennyire képben vagyok, sokat segítettetek.

tegnap 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!