KB mennyit szokás átlagban fizetni könyvelönek egy órai munkáért? Ténylegesen az órabér érdekel, semmi egyéb.
Nagyban függ a feladattól is. Példaul:
- Egy órás konzultáció vagy tanácsadás azzal kapcsolatban hogy milyen adózási formát válassz?
- Cégalapításhoz szükséges papírok intézése
- Átalányadós év könyvelése havonta két számlával.
Konkrétumokra mindenképp szükség lenne.
Egy könyvelő nem fix óradíjba dolgozik mindig esetbe. Ügy típusonként és ügyfelenként is lehetnek eltérések.
Konkrétan arra lenne szükség, hogy egy bizonyos szeméytöl jövö átutalásokról készítsen egy listát, kb másfél év alatt, havi egyszeri utalásról. (A pénz lényegében rajta keresztül megy a másik félhez, szóval megvannak az adatok, csak ki kellene listázni.
Erre szeretnék egy reális irányárat, mivel számolhatok.
“ Konkrétan arra lenne szükség, hogy egy bizonyos szeméytöl jövö átutalásokról készítsen egy listát, kb másfél év alatt, havi egyszeri utalásról. (A pénz lényegében rajta keresztül megy a másik félhez, szóval megvannak az adatok, csak ki kellene listázni.
Erre szeretnék egy reális irányárat, mivel számolhatok.”
A saját könyvelőd ezért ne kérjen pénzt! Amúgy a bank csinál neked ilyen kivonatot valószínűleg ingyen, nekem volt már erre szükségem egyszer, cib 2 nap alatt megkaptam
Köszi az újabb válaszokat.
Nincs vele szerzödésem, egyszeri akció lenne az egész (én küldtem a pénzt külföldröl, és a címzett reklamál), ezért valahogy jogos, ha valamennyit fizetek érte. Az egy órát nagyon maximumként saccoltam, nem igazán tudom, mennyi lenne ténylegesen.
De így már valamennyire képben vagyok, sokat segítettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!