Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mikor szükséges felvenni...

Mikor szükséges felvenni tevékenységi kört és mikor nem?

Figyelt kérdés
Például ha egy cég reklámozza magát, akkor szükséges felvenni ehhez megfelelő tevékenységi kört vagy nem? Hol az a határ hogy mikor szükséges bizonyos tevékenységhez tevékenységi kör vagy nem? Akkor szükséges ha azt másik természetes vagy jogi személy számára végzi?

dec. 10. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, ha végzi a tevékenységet vagy szeretné végezni.
dec. 10. 09:38
 2/8 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan lehetsz fogorvos Káposztásrekettyés-alsón, ha nem reklámozod magad akkor is ha csak villanyszerelő OKJ-d van.
dec. 10. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
2/ azért a végzettségköteles tevékenységek ennél kicsit bonyolultabbak
dec. 10. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2: szerintem a kérdező arra gondolt, hogy a reklámozást fel kell-e venni tevékenységnek.
dec. 10. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 Igen, erre gondoltam. Nem arra hogy valaki feketén akar reklámügynökséget üzemeltetni, hanem ha például cipőboltot üzemeltet és nagyban nyomja a marketinget, szükséges-e hozzá a tevékenységi kör?
dec. 10. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad reklàmozásához nem kell marketing, mint tevékenységi kör
dec. 10. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A reklámozást akkor kellene felvenni a tevékenységi körbe, ha másokat reklámoznál úgy, hogy bevételed származna belőle.
dec. 12. 09:43
 8/8 kutyafule4 ***** válasza:
Ja értem, annak sincs több értelme, gondolod a Körmös Marcsinak aki facebookra kirakja, hogy csillámpónis-strasszköves matricák érkeztek annak van? :)
dec. 12. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!