"Nemhatározható meg az 1% összege." Miért küldenek ilyen levelet? Más is kapott?
Figyelt kérdés
Tisztelt Asszonyom/Uram!
Hivatkozva a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti
felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (továbbiakban: Szf. tv.) 5/A. § (3) bekezdésében
foglaltakra értesítem, hogy a 2023. évi személyi jövedelemadója 1%-a felhasználásáról rendelkező
nyilatkozatának érvényességét 2024. november 15-ig megállapítani nem tudtam az alábbi okból.
Nemhatározható meg az 1% összege.
Tájékoztatom továbbá, hogy az érvényesség kérdésében legkésőbb 2025. december 31-éig hozok
döntést.
Ezt küldték
De nem értem , hogy miért.
Munkavállaló vagyok és voltam is, minden évben beadom az 1+1%-ot. De ezt küldik vissza. Nem értem.
tegnap 08:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!