Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Youtube bevétel legkedvezőbb...

Youtube bevétel legkedvezőbb adózási forma?

Figyelt kérdés
A Yotube-ból átlagosna havi 300.000 ft bevételem van. Hogyan kell ezt leadóznom és ilyen összegnél mi a legkedvezőbb adózási forma? lehetséges, hogy már érdemes vállalkozást indítanom? Kérdeztem könyvelőt és nav-ban dolgozókat is de nem tudtak részletes tájékoztatást nyújtani mert ilyennel még nem találkoztak. van esetleg valaki aki jártas, otthonosan mozog ez ügyben? esetleg szintén tartalmat gyáért és ezeket a köröket már lefutotta?Ha tudna segíteni megköszönném, mert a jövőben még nagyobb forgalomra számítok, bevétel tekintetében.

dec. 1. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
keress akkor másik könyvelőt. Már rég vállalkozást kellett volna indítani rá, mivel minden megkeresett forint adóköteles. Katás nem lehetsz, kft felesleges, marad az általányadó.
dec. 1. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Amelyik könyvelő nem tud neked segíteni, azzal nincs miről beszélgetned. (Nem feltétlenül kókler, csak valószínűleg nagyon más területre szakosodott és ez nem is érdekli.)

Keress olyat, aki ért ehhez a területhez és tud neked segíteni!

dec. 2. 13:45
 3/5 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolog, nekem kb 600k jön havonta az nettó 400 körül szokott kijönni.
dec. 3. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Tudtok esetleg valakit aki jártas ilyen Youtube bevétel téren?

3: Azt én értem, nem is ez volt a kérdés.

dec. 5. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:

"Kérdeztem könyvelőt és nav-ban dolgozókat is de nem tudtak részletes tájékoztatást nyújtani mert ilyennel még nem találkoztak."

🤣

A NAV ügyfélszolgálata készséggel állnak rendelkezésedre!

dec. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!