Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A NAV felé bankkártyával...

A NAV felé bankkártyával fizetve az adókat kikerülhető a tranzakciós adó?

Figyelt kérdés

Biztos én vagyok dinoszaurusz, de csak most találtam rá, hogy a NAV felé kártyával is tudunk adókat fizetni, ha jól értem, ezzel kikerülhető a tranzakciós adó?

További kérdés, hogy munkabéremet Wise-ra kérem, ott van lehetőség, hogy bankkártyás feltöltéssel fizessem a munkabért? Saját vállalkozás. Ezentúl minimalizálni fogjuk az utalást.

#tranzakciós adó #Rablás fényes nappal
tegnapelőtt 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha EFER rendszeren fizeted, akkor nincs tranzakciós díj. És igen, Wise kártyával is dod fizetni.

Én is így csinálom, mert nem fogok 5000 forintot pluszban fizetni, hogy kifizessem az adómat.

tegnapelőtt 11:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Ha még csak 5000 lenne :D

Bár közben wisenál megnéztem, ha pl 500000 fttal töltöm fel, az is 8000 Ft, itt lehet célszerűbb a revolut, ahol a feltöltés ingyenes. Az okát nem tudom, csak látom.

tegnapelőtt 11:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Kb 2 millió Ft áfa után a Raiffeisen simán leemelt 10 000 Fotót, a semmire. Na ilyeneknek akarok gátat szabni.
tegnapelőtt 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor a Rafihoz se megyek. Nekem a sokat szidott OTP-nél a másfél milliós negyedéves adó utalása kerülne 4500-ba.
tegnapelőtt 11:50
 5/8 A kérdező kommentje:
A tököm sem tudja mire vontak le ennyit, de most utánanézek, mintha mindig ez lett volna a hobbim.
tegnapelőtt 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Raiffeisen:

Most, hogy alaposan utánanéztem, a pofám leszakad.

Limit módosítás, pénzbe kerül.

Alszámla vezetés pénzbe kerül.

Kártya másik alszámlához csatolása pénzbe kerül.

Ez egy elég durva rablóbanda, a hirdetmény nem fehér embernek való.

tegnapelőtt 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

"Limit módosítás, pénzbe kerül."

Az azért komoly! Van bőr a képükön! És még az OTP a vacak bank...

tegnap 08:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Még tudja mondani valaki, ebben a 0 ftos Unicredit vállalati számlában mi a trükk?

Minden is ingyenes.

[link]

tegnap 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!