Valaki igényelt már összeget Stake.com-ról? Mi volt utána a teendő?
Ha kaszinozni akarsz akkor ahhoz full felesleges a stake.
Arra tokeletes a vegas.hu, szeles kinalat, szinte minden slot es elo jatek megtalalhato. Es adomentes.
Ha staken jatszol akkor viszont adokoteles a nyeremenyed.
Es nem akarom a vegast promotalni, tavol alljon tolem hogy neres kaszinot reklamozzak, de mig a sportdogadasban pl meg sem utik az europai szintet, addig a kaszinojuk eleg jo. Tenyleg minden ismert slot jatszhato es normalis RTPvel mukodnek. Es adomentes a nyeremeny.
Alapvetően nem a kaszinó játékok érdekelnek, elnézést, hogy ezt nem hangsúlyoztam külön, amivel játszanék az a mines, limbo, pilinko stb.
YT-n láttam, hogy milyen egyszerű. Nem szeretnék a megtévesztés csapdájába bele esni, mert lehet, hogy a tartalomgyártók, streamerek nagyobb oddsokkal rendelkeznek, hogy minél több embert vonzanak be. Alapvetően csak meg akarok magam győződni, hogy tényleg ilyen könnyű nyerni? :D Egy 20-ast tervezek eljátszani többet nem vagyok hajlandó költeni rá! :D
Nem rendelkeznek a streamerek nagyob oddsokkal. Legalabb is a valodi penzt hasznalok biztosan nem. De ha mar odds, ezt egyebkent nem oddsnak hivjak. Hanem "streamer rtp"
Az a szobeszed hogy a streamereknek nagyob rtp-s slotokat adnak hogy tobbet nyerjenek. (Az rtp az a mutato ami mutatja hogy mennyit ad vissza a jatek vegtelen jateknal) Rtp- Return to player, minel nagyobb, annal tobbet ad vissza nyeremenykent. De ez csak teoretikus visszaosztas. Siman lehet olyan honap mondjuk ahol az rtp mondjuk 94%, csak 70%ot ad vissza. Maskor meg tobbet.
Egyebkent a streamerek tobbsege, foleg akik ilyen oldalakon jatszanak mind a kaszino penzet hasznaljak. Ha igazi streamereket akarsz nezni valodi penzzel akkor letsgiveitaspint ajanlom.
Ja es krvara nem konnyu nyerni, foleg nem a plinkoval.
Köszönöm a választ és a kijavítást! :)
Igen a Pilinko valóban nehéz, viszont a mines- ba jelentősen könnyű nyerni! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!