A kormány nagy bajban. Mégis még mindig leszarják a szürke/fekete munkásokat. Miért?
Nincs nagy bajban a kormány.
Ha csinálnának valamit vele akkor meg arról menne a sírás hogy miért olyan drága minden.
Most őszintén?
Ha ekkora közteher nyomasztja a vállalkozásokat, akkor szerinted kinek éri meg szabályosan vállalkozni? Nem találsz melóst minimálbérért. Még azt is nyögvenyelősen lehet kigazdálkodni. Inkább elmegy a többség feketén dolgozni, mert például 300 ezer kell a családja megélhetéséhez havonta, de az összes bevétel 250 ezer forint?
Továbbá: Nem mindegy, hogy ki áll az ország élén. Ennek a kormánynak már én sem szívesen adózom, pedig világ életemben jogkövető polgár voltam, viszont elértem egy bizonyos pontra. A költségvetés egy feneketlen kút lett. Alulról szívják el egyesek belőle a vizet, fent a peremén pedig szomjaznak az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!