Mennyit kaphat egy körmös,ha feketén dolgozik?
Figyelt kérdés
Egy ismerosomhoz evek ota jarok,es elakart volna menni egy tovabbkepzesre,de elkotyogta magat,hogy o amugy nem is vegezte el az alapkepzest. Nincs vegzettsege es feketen csinalja,rohadt reg. Meg nem volt ellenorzese,de amugy ilyen esetleg menni birsagot kaphat a NAVtol?nov. 3. 22:44
2/6 anonim válasza:
Hát én voltam pár körmösnél, de egyiknek se volt végzettsége. Elvileg hú, de fontos, hogy ne okozz másnak kárt vele. Magamnak kb. 2 évig csináltam havonta aztán meguntam. Soha nem volt se gombás, se semmi baja.
3/6 anonim válasza:
2
Hozzátenném porcelánnal csináltam sokáig, az a legnehezebb, később zselével is, de nem volt kihívás.
6/6 anonim válasza:
Én nem csináltam másnak, mások csinálták nekem. Szóval a körmös nem nekem jár.
2-3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!