Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adót hogyan tudok vissza...

Adót hogyan tudok vissza téríteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 évesen dolgoztam nyári munkán 2 éve, azt tudom hogy vissza lehet még téríteni, de kell hozzá szülő? Illetve ezt mit követően tudom megtenni/mi kell hozzá? Mit kell mondani? 170.000ft vontak 2 honap alatt🙂🙂🙂
okt. 31. 19:10
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Uiii:. Koszonom ha valaki segit🙂
okt. 31. 19:10
 2/23 anonim ***** válasza:
60%
Érdeklődj a konkrét esetedet illetően az adóhivatalnál.
okt. 31. 19:27
 3/23 anonim ***** válasza:

Eleg valoszinutlen hogy 170kt vontak toled szjakent, egyreszt mert alapbol adomentes vagy.

Arrol kell nyilatkozni hogy ha nem akarod igenybe venni a bereddel hanem egyosszegben igenyelned utolag.

Masreszt 170k olyan orulten sok szja levonas hogy kizart hogy te 2honap alatt ennyit kerestel volna.

170k szjat ket honapra attol vonnak le aki ez ido alatt brutto majdnem 1,2millat keresett. Tehat havi kb 600kt.

okt. 31. 19:42
 4/23 anonim ***** válasza:

A masik kerdes hol dolgoztal? Ez diakszovetkezeten keresztul vegzett munka volt?

Nyilatkoztal arrol hogy nem kivanod ervenyesiteni az adokedvezmenyt, hanem kesobb egyosszegben?(Kotve hiszem)

Szoval engedd el, nem jar neked vissza semmi, mert semmit nem vontak le toled.

okt. 31. 19:44
 5/23 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek így semmi értelme.
okt. 31. 20:15
 6/23 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon benéztél, pajtás!
okt. 31. 20:58
 7/23 anonim ***** válasza:
Te sehogy
okt. 31. 21:08
 8/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy járulék volt. Azt sehogy.
okt. 31. 21:48
 9/23 A kérdező kommentje:
4 esnek, ember te tudod jobban vagy en?😂😂 2 honapot dolgoztam, rajta van a berpappiromon hogy mennyi lett levonva, es a munkahelyen is aztmondtak igenyeljem vissza mer felreertes tortent🙂es felnott szamba voltam vege, legalabbis bejelentve. Ne okoskodj a kis gemer geped mogul mer te nem keresel havii 220 ezernel tobbet.. ne legyunk irigyek egymasra…
okt. 31. 22:07
 10/23 anonim ***** válasza:

Lol. Ebben az esetben önellenőrzéssel tudod visszaigényelni.

[link]

okt. 31. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!