Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi értelme van az archiválásnak?

Mi értelme van az archiválásnak?

Figyelt kérdés
Komolyan a cégnél ahol dolgozok konkrétan azt csináljuk a rendszerben levő számlákat nyomtatjuk ki nyakra főre. 50-60 oldalas számlák, goods receiptek. fűzzük le, számozzuk meg a lapokat és rakjuk a nagy vasszekrényekbe. minden ott van az erpben. Minek? nálatok is ez vanv

okt. 25. 13:16
 1/8 IgaziÚriember ***** válasza:
0%

"nálatok is ez vanv"

Nem, nincs ilyen, mivel én éppértelmű helyen dolgozom.

okt. 25. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
teljesen mindegy az oka, nem az okért kapod a fizetésed, hanem a nyomtatásért-lefűzésért, tárolásért.
okt. 25. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolom a pénzügyi vezető, a főnököd meg tudta volna mondani, hogy milyen szabály szerint kell ezt csinálni
okt. 25. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Agyrém. Korábbi munkahelyeim közt volt egy, aki covid alatt végre átállt arra, hogy amit csak lehet, azt digitálisan ment. Ahol utána voltam, az az ellenkezője, mindent nyomtatni, sőt egy csomó mindent két példányban. Agyrém.
okt. 25. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Érdemes lenne ismerni a jogszabályokat.

Elektronikusan csak azt őrizheted, ami elektronikus. Még ha egy ellenőrzésnél scannelve kérik a számlákat, akkor is rendelkezned kell az eredeti, papír alapú dokumentummal.

okt. 25. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az 5-ös válaszoló írta!

100 %-osra értékeltem, mégis csak 38 % lett belőle. Ezt a pontozgatást engedjétek el, a végeredmény nincs köszönő viszonyban sem a valósággal.

okt. 27. 03:29
 7/8 anonim ***** válasza:

6, én rég elengedtem, megszoktam, hogy agyhalottaknak fáj, ha nincs igazuk vagy nem tudnak valamit és bosszúból ezerrel nyomják a pirosat.

A baj csak az vele, ha valamikor, valakinek kell az infó, az meg hajlamos az alapján kiválasztani a jót, hogy mi van felértékelve... ÉS ezzel elég rendesen félre lehet vezetni embereket pl pont ebben a témakörben.

okt. 27. 06:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Pirosra váltott a válaszolónál az értékelés, pedig "hasznos" minősítést adtam.

Szerintem inkább az egész feltételrendszerrel van a pontozgatásnál probléma, nem pedig mindig az értékelőkkel.

okt. 28. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!