Mi értelme van az archiválásnak?
"nálatok is ez vanv"
Nem, nincs ilyen, mivel én éppértelmű helyen dolgozom.
Érdemes lenne ismerni a jogszabályokat.
Elektronikusan csak azt őrizheted, ami elektronikus. Még ha egy ellenőrzésnél scannelve kérik a számlákat, akkor is rendelkezned kell az eredeti, papír alapú dokumentummal.
Úgy van, ahogy az 5-ös válaszoló írta!
100 %-osra értékeltem, mégis csak 38 % lett belőle. Ezt a pontozgatást engedjétek el, a végeredmény nincs köszönő viszonyban sem a valósággal.
6, én rég elengedtem, megszoktam, hogy agyhalottaknak fáj, ha nincs igazuk vagy nem tudnak valamit és bosszúból ezerrel nyomják a pirosat.
A baj csak az vele, ha valamikor, valakinek kell az infó, az meg hajlamos az alapján kiválasztani a jót, hogy mi van felértékelve... ÉS ezzel elég rendesen félre lehet vezetni embereket pl pont ebben a témakörben.
Pirosra váltott a válaszolónál az értékelés, pedig "hasznos" minősítést adtam.
Szerintem inkább az egész feltételrendszerrel van a pontozgatásnál probléma, nem pedig mindig az értékelőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!