Ha szükségetek lenne forintra február közepéig, max végéig akkor mikor váltanátok vissza 408-ról az eurót? Van még értelme kivárni?
Azért akkora önigazolas, hogy végül mégis az lett amit csak páran mondtunk, hogy nem éri meg euróba menekülni....
Akkor persze mi voltunk az értelmi fogyatékosok. 😃
Írd le a buktát, és haladj tovább. Mindegy mikor. Nem lesznek nagy különbségek.
Ok lehet az lesz.
Nincs ebben sok önigazolás. csak november óta fordult kicsit az életem, a melómat ott kellett hagyni, mert kezdtek átverni a fizetéssel (visszajelentés teljesről, minimumra, bérpapíron sem szereplő borítékba fizetés a bérem felének esetében, szabadságot papíron kiadja, ki nem fizeti, nyugdíjjárulék két éve nincs befizetve stb)
Nem gondoltam hogy szükségem lesz ekkora forint összegre, de mivel mindennek felcseszik az árát, a forintbevételem nagyrésze meg így kiesik így muszáj lesz hozzányúlnom az euróhoz is, amúgy nem váltanám vissza...
Egyébként ezekmiatt nem sokat foglalkoztam a dolgokkal, pedig még idén is kereshettem volna rajta, így most leírom a tavalyi nyereségből aztán nagyjából nulán vagyok.
Hacsak Zelenszkíj mester nem villant valami nagyot újra...
Mondjuk egy két rakétát Varsóba...
Ha megmarad a mostani trend és nem lesz gyökeres változás, akkor talán felmegy 392-ig. Ott vannak olyan korábbi minimumok, amik megállíthatják. Az 1% külömbség a mostani árfolyamhoz képest.
És semmire nincs garancia. A forint akár nagyot eshet vagy tovább erősödhet belpolitikai vagy külső hatásokra.
Hát, egyik szemem sír, a másik nevet!
Ez van...
Ahhoz képest, hogy tavaly márciusba még emigráltam volna nem rossz ez se, bár az nevet aki a végén nevet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!