Mindketten dolgozunk a férjemmel. Gyermeket várunk. A gyedet ő is igénybe veheti helyettem, így hogy az ő brutto fizetése több, ha igen én ugyanúgy itthon maradhatok a babával 2 éves koráig?
Figyelt kérdés
A csedet én veszem igénybe, azt ha jól tudom csak az anya tudja.okt. 23. 10:12
1/7 anonim válasza:
😂😂🤣🤣🤣
Az veszi igrnybe a gyedet aki otthon tesped. Ha a pasikàd veszi igénybe akkor ő marad otthon.
2/7 Fsms válasza:
Arra gondoljatok, ha a GYED után megy vissza egyikőtök, kinek biztosabb a helye.
3/7 anonim válasza:
Háát, elvileg olyat lehet, hogy a férjed megy gyedre és dolgozik mellette normál fizetésért, Te viszont ha otthon maradsz akkor nyilván felmondasz vagy fizetés nélküli szabadság, ha belemennek..
5/7 anonim válasza:
Nem. Mármint, igémybe veheti a ferjed a gyedet, de akkor nem maradhatsz te otthon, max.ha felmondasz.
6/7 anonim válasza:
De otthon maradhatsz, viszont a tbt fizetned kell magad után.
7/7 anonim válasza:
6-os írja jól
A gyerek 3 éves koráig maradhatsz fizetés nélkülin, viszont ha nem te kapod a gyedet, akkor a tb-t fizetned kell. Illetve ez az időszak nem biztosítási jogviszony, ezért ha következő gyereket terveztek, kell előtte megint dolgoznod, hogy ne csak gyest kapj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!