Ebben az esetben megadnátok a jelszavatokat?
Figyelt kérdés
Könyvelő kéri a jelszót,az ügyfélkapuhoz,meg lehet adni? Csak az elején kéne mert,hogy bevalláshoz kell majd,de elvileg utána megváltoztathatom,viszont azt mondta,ha meghatalmazást választok akkor minden levelet magánszemélyként is ők kapnak meg.De,hogy nyilván ez őket nem érdekli.De ha az én ügyfélkapus azonosítommal dolgozna mert,hogy egyéni vállalkozó lennék akkor én is megkapom majd a leveleket?! Ez igaz? Mert régen redditen azt olvastam más kérdezte,hogy azt írták senki ne adja meg. Azt is mondta hiába lenne ő hozzárendelve és ő elrontana valamit engem büntetnek meg mert az én nevemen van ez az egész. Mindenképp a felelőség az enyim lenne ez igaz? A redditenmásnak meg azt írták,ha meghatalmazod akkor a felelőség az övé! Most akkor kié? :D Mit tegyek ebben az esetben? Kösziokt. 1. 20:03
11/14 anonim válasza:
10, el nem tudom képzelni, hogy mit kellett ahhoz x-elni, hogy csak a könyvelő kapja meg.
A gyorshajtás bírságom amúgy neki nem ment, pedig az enyémnek teljes meghatalmazása van és minden adóval és evvel kapcsolatos vackot megkapunk mindketten, független attól, hogy melyik hatóság küldte
12/14 anonim válasza:
Nem az X-elés a rossz. Elmondok egy történetet: bizonyos hiánypótlásra felhívást nem kaptunk meg az adóhivataltól, csak az adószámlán láttuk, hogy történt valami. Elkezdtünk nyomozni, a folyószámlásoktól megkaptuk az ügyintéző kontaktját, aki elmondta, hogy a vállalkozóhoz kettő meghatalmazott van. Mi és a régi könyvelő (pár hónappal azelőtt pont egy másik bírság miatt volt könyvelőváltás). Az ügyfél sajnos elfelejtette megszüntetni egykén a korábbi könyvelő meghatalmazását. A NAV-os ügyintéző pedig azt mondta, hogy ő csak listában szereplő első meghatalmazottnak küldte ki az értesítőket. Mert ami nem automatikus, hanem ténylegesen ember küldi ki, ott az ügyintéző X-el, hogy ki kapja meg. És igenis van olyan, amit csak a könyvelő vagy csak az ügyfél kap meg, teheted bárhová az ikszeket.
13/14 anonim válasza:
Édes istenem, jól el van bæszva ez az egész rendszer
14/14 nb2019 válasza:
Jelszavakat, belépési kódokat SOHA, SENKINEK nem adunk meg, ez info-biztonsági alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!