Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A NAV tehet valamit ha TB...

A NAV tehet valamit ha TB tartozásom van?

Figyelt kérdés
Ha érvénytelenítik a biztosítást tartozás miatt. Nincs a nevemen semmi amit le tudnának foglalni, jövedelmem sincs.

szept. 19. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
jó az élethez való hozzáállásod
szept. 19. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Nálam 200k tartozást akarnak most behajtani. Fizumból levonnak 30%-ot de 1 hét és utána már nem tudnak, mivel külföldi munkám lesz ezáltal külföldi számlára megy a pénz és kurvára lesz@rom, hogy a nav mit akar. Decemberbe úgy is költözök ki Svédországba. Magán ellátásra megyek már 2 éve, ha bajom van. Szóval ott haljon éhen a nav.
szept. 19. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
De azért a mentő menjen ki érted, ha részegen összetöröd magad, mi?!
szept. 19. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
#2: Szerintem, ha van rá kereted akkor rendezd, eleve nem nagy összeg az a 11 300 Ft havonta, (én pszichés beteg vagyok, nehezen tartok meg egy állást, emiatt nem tudom fizetni sokszor) utána, ha Svédországban fizetsz biztosítást, és azt jelzed a NAV-nak, akkor nem kell a magyart fizetned. Egyébként megértelek, ahol csak lehet én is kerülöm az adózást, maffiaállamot nem szponzorálunk.
szept. 19. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha nincs jövedelmed, akkor éhen halsz. Ergo ha életben vagy, akkor van jövedelmed. Kiderítik mi az.

Aki meg azt hiszi, hogy a NAV nem ér el Svédországig, az nagyon nagyon naív.

szept. 19. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:

"Aki meg azt hiszi, hogy a NAV nem ér el Svédországig, az nagyon nagyon naív."

Nemzetközi behajtási jogsegélynek hívják, amin keresztül a különböző államok adóhatóságai behajtatják külföldön is a tartozásokat.

Már nem postagalamb viszi a behajtási megkereséseket, hanem két "kattintás", és már ott is van a másik állam adóhatóságánál.

EU-n belül ez "automatikus". Azon kívül a két állam nemzetközi megállapodásán múlik csak.

szept. 20. 03:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha érvénytelenítik a biztosítást tartozás miatt."

Nem a biztosítást érvénytelenítik, hanem a TAJ-számodat, ami által nem leszel jogosult ingyenes orvosi ellátásra. Az életmentő beavatkozásokat elvégzik, mást nem, de azt is ki kell majd fizetned.

szept. 20. 03:53
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ha nincs jövedelmed, akkor éhen halsz. Ergo ha életben vagy, akkor van jövedelmed. Kiderítik mi az."

Anyám/apám/tesóm/párom eltart. Nagy kaland.

okt. 21. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!