Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kata adózáshoz milyen könyvelő...

Pillér2 kérdése:

Kata adózáshoz milyen könyvelő programot ajánlotok? Valamint van havi díjas és egyszeri fizetésű is, gondolom az utóbbi fajtákra nincsen frissítés, ha jogszabály módosul, jól sejtem?

Figyelt kérdés
szept. 3. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lenne egyszerűbb a könyvelő?

10-15 ezer havonta.

szept. 3. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak magadnak akarod a katádat csinálni vagy könyvelőként vállalnál katás ügyfelek könyvelését?

Mert első esetben egy sima excel elég, második esetben pedig attól függ.

szept. 3. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak magamnak, ahogy neztem neten inkabb 30 ezer havonta.
szept. 4. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért, hogy csak magadnak könyvelj, felesleges könyvelőprogramot venned, az drágább lenne, mintha kifizetnél egy könyvelőt. Amúgy ahogy néztem a kollégák 5-50 ezer között vállalnak ilyet, mi a közepén vagyunk kb. Én azt mondom, ha csak magadnak akarod csinálni, akkor bőven elég egy excel, felesleges ezért programot venned.
szept. 4. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:
De q jogszabályokat nem ismerem, sem az év végi beküldendő anyagokat, van olyan lehetőség akkor, hogy csak olyankor vegyek igénybe könyvelőt, amikor ezek szükségesek?
szept. 4. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha megveszed a könyvelőprogramot, a jogszabályokat akkor sem fogod ismerni és a program sem szól az év végén beküldendő dolgokról. A program csak azt csinálja meg, amit te mondasz neki.

Könyvelőknél van lehetőség tanácsadásra. Néhány könyvelő bevállal olyan szolgáltatást is, hogy csak akkor, amikor neked szükséged van rá, viszont ezek óradíjasok általában, szóval nem feltétlenül jössz ki jobban.

szept. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!