PayPal számlát nyitok akkor mennyit kell adózni ha jön rá összeg? Vagy mikor kell,és hogyan működik ez? Pl ha 30ezerft jön rá akkor abból mennyit kell leadózni?
Pont ugyan ugy kell adozni mintha egy hagyomanyos forintos szamlara kapnal penzt.
Par pelda
Hasznalt cuccok ealdasa evi 600k ig adomentes
Ajandekozes egyenes agi rokonok kozt illetekmentes
Sajat termek eladasanak az ado a valasztott vallalkozasi formatol fugg
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, kell e bármilyen díjat fizetni azért, hogy nekem van egy paypal fiókom?
Regisztrációnál miután megadom a kártya adataimat egyből felhozza hogy számlázási cím. Nem igazán értem mit szeretne számlázni. Előre is köszönöm a segítséget!
Nem kell semmilyen díjat fizetned a paypal fiók használatáért/fenntartásáért, nekem már több mint 15 éve van fiókom és használom is rendszeresen.
A számlázási cím azért kell, hogy ha esetleg rendelsz valakitől vagy valamilyen weboldalról egy terméket, akkor a számlázási címre küldik a számlát. Egyébként nekem még sose küldtek számlát ha rendeltem valamit, mindig a rendelt termék csomagolásába tették, a címemre külön sose jött számla, akár külföldi, akár magyar eladótól rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!