Budapesten a 11. kerületben mekkora összeg az idegenforgalmi adó?
Foglaltam egy szállást a 11. kerületben ,csak egy éjszakára kell viszont a szállásadó folyamatosan (valamiért angol nyelvű) üzenettel bombáz, hogy fizessem be az idegenforgalmi adót, ami 1000 ft.
Ezt az oldalt linkeli: [link]
De nekem ez nem tűnik valósnak.
Ráadásul úgy néztem, hogy 500Ft csak ez az adó.
Mit csináljak szerintetek?
ja és a vicc, hogy a weblapon kívül küldözget egy ilyen bankszámlaszámot is: 12600016-14059620-38927200
Budapest Fovaros
Ez egy sima Wise-os számla, nem gondolom, hogy Bp önkörmányzat használna ilyet...
Az nekem egy átverős oldalnak tűnik. Az is lehet, hogy nem is a szállásadó küldi, hanem valahonnan megszerezték a telefonszámodat. Milyen oldalon foglaltál? Még az is lehet, hogy a foglalásod sem valós, hanem csak lehúzásra megy ki az egész játék.
Hívd fel telefonon a szállásadót, az a biztos.
Az a link egyértelmű csalás, oda ne fizess semmit, az nem is a szállásadótól jön, hanem csalók küldik pl. a Booking.com rendszerén keresztül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!