Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ausztriában hogy lehet kiderít...

Ausztriában hogy lehet kideríteni hogy hol volt betegbiztosításom?

Figyelt kérdés
Igazolni akarom hogy külföldön dolgoztam.2 éve volt az első bejelentett munkahelyem.Kártyát nem kaptam de azt tudom hogy a munkáltató fizetett utanam betegbiztosítast.De nem tudom hogy mi a neve a biztosítónak.A szerzödésemböl amit az elején meg a végén kaptam nem derül ki a biztosíto neve.Burgenlandban voltam

aug. 23. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Munkáltató nem tudja?
aug. 23. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
bérpapíron rajta van, hogy hova vonják le... nem lövöm le előre a poént, hogy kártyát automatikusan kapsz és ha se kártya, se papír, akkor ez az oka annak, hogy mindenki azzal bszogatott téged, hogy csak kéne egy kis németet tanulni...
aug. 23. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Ausztriai lakcimem nem volt. A volt munkaltatóval nem akarok beszelni
aug. 23. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem erősen gyanús, hogy te nem voltál rendesen bejelentve. ha a munkáltató valóban fizette, akkor tőled is vontak, az pedig ahogy előttem írták, rajta van a bérpapírokon. név is, azonosító is.
aug. 23. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
#2 Nem kap automatikusan ecardot, én sem kaptam, mivel fényképes az új, így időpontot kellett foglalni, ahol ezt személyesen intézted el, úgy, hogy vitted magaddal a fényképet is. Régen küldték a normál fénykép nélkülit automatikusan, de fényképeset azt már nem.
aug. 24. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!