Ausztriában hogy lehet kideríteni hogy hol volt betegbiztosításom?
Figyelt kérdés
Igazolni akarom hogy külföldön dolgoztam.2 éve volt az első bejelentett munkahelyem.Kártyát nem kaptam de azt tudom hogy a munkáltató fizetett utanam betegbiztosítast.De nem tudom hogy mi a neve a biztosítónak.A szerzödésemböl amit az elején meg a végén kaptam nem derül ki a biztosíto neve.Burgenlandban voltamaug. 23. 19:23
2/5 anonim válasza:
bérpapíron rajta van, hogy hova vonják le... nem lövöm le előre a poént, hogy kártyát automatikusan kapsz és ha se kártya, se papír, akkor ez az oka annak, hogy mindenki azzal bszogatott téged, hogy csak kéne egy kis németet tanulni...
3/5 A kérdező kommentje:
Ausztriai lakcimem nem volt. A volt munkaltatóval nem akarok beszelni
aug. 23. 20:39
4/5 anonim válasza:
nekem erősen gyanús, hogy te nem voltál rendesen bejelentve. ha a munkáltató valóban fizette, akkor tőled is vontak, az pedig ahogy előttem írták, rajta van a bérpapírokon. név is, azonosító is.
5/5 anonim válasza:
#2 Nem kap automatikusan ecardot, én sem kaptam, mivel fényképes az új, így időpontot kellett foglalni, ahol ezt személyesen intézted el, úgy, hogy vitted magaddal a fényképet is. Régen küldték a normál fénykép nélkülit automatikusan, de fényképeset azt már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!