Kinek mi a véleménye a RePont rendszerről?
Alapvetően érdekel, hogy ki mit gondol a RePont rendszerről.
De a főkérdésem az lenne, hogy Titeket nem zavar az, hogy a hajléktalanok ebből fognak élni? Ráadásul ha jobban belegondolunk, ez tulajdonképpen adózatlan jövedelemnek számít, nem?
Értelmes gondolatokat várok. Kérem, mellőzzük az adócsalást és a politikusok fizetését, meg hogy ki lop, csal, hazudik. Tényleg csak a RePont, és ezzel összefüggésben a hajléktalanok guberálásról szeretnék véleményt kérni.
Na igen. Az üveget könnyű újrahasznosítani, ráadásul többutas palack esetén a mosás és újratöltés szerintem olcsóbb, mint az újrahasznosítás.
Az alu még csak-csak, mert azt elég jól újra lehet hasznosítani, de a sok PET abból csak másodlagos termék lehet.
Még gyerekcipőben jár, de bízom benne hogy 2025-re sokat fog fejlődni.
Nem csak a hajléktalanok, hanem én is felszedem az utcáról, és kiszedem a kukából.
Kesztyűt is felveszek hozzá, és egy szemeteszsákot is viszek magammal.
Tudom, csöves módi, de amíg a mama hotelben élek, addig tartogathatom egy perselyben az ebből szerzett pénzt
Az isnagy divat, hogy akinek volt felhalmozva még nem visdzavalthato, az beszkennel egy uj vonalkodot, kinyomtatja es raragadztja a regi uvegre. Ezt ugyanugy beveszi a gep.
Gondolom idovel elfogynak a regi dobozok is, de ezt nem vizsgaljak? Vagy ugyse lehet beazonositani?
Hát aki nem boldogul ezzel a rendszerrel, az vegyen magának egy újratölthető palackot, és igyon csapvizet.
Spórol is vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!