Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kinek mi a véleménye a RePont...

Kinek mi a véleménye a RePont rendszerről?

Figyelt kérdés

Alapvetően érdekel, hogy ki mit gondol a RePont rendszerről.

De a főkérdésem az lenne, hogy Titeket nem zavar az, hogy a hajléktalanok ebből fognak élni? Ráadásul ha jobban belegondolunk, ez tulajdonképpen adózatlan jövedelemnek számít, nem?

Értelmes gondolatokat várok. Kérem, mellőzzük az adócsalást és a politikusok fizetését, meg hogy ki lop, csal, hazudik. Tényleg csak a RePont, és ezzel összefüggésben a hajléktalanok guberálásról szeretnék véleményt kérni.

aug. 19. 16:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
24%

Na igen. Az üveget könnyű újrahasznosítani, ráadásul többutas palack esetén a mosás és újratöltés szerintem olcsóbb, mint az újrahasznosítás.

Az alu még csak-csak, mert azt elég jól újra lehet hasznosítani, de a sok PET abból csak másodlagos termék lehet.

aug. 23. 15:14
 32/37 anonim ***** válasza:
22%

Még gyerekcipőben jár, de bízom benne hogy 2025-re sokat fog fejlődni.

Nem csak a hajléktalanok, hanem én is felszedem az utcáról, és kiszedem a kukából.

Kesztyűt is felveszek hozzá, és egy szemeteszsákot is viszek magammal.

Tudom, csöves módi, de amíg a mama hotelben élek, addig tartogathatom egy perselyben az ebből szerzett pénzt

aug. 27. 19:54
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Amugy hova kerulnek a gepek által osszenyonott aludobozok es muanyagok, miutan kiszedtek a gepbol?
aug. 31. 15:26
 34/37 anonim ***** válasza:
0%

Az isnagy divat, hogy akinek volt felhalmozva még nem visdzavalthato, az beszkennel egy uj vonalkodot, kinyomtatja es raragadztja a regi uvegre. Ezt ugyanugy beveszi a gep.

Gondolom idovel elfogynak a regi dobozok is, de ezt nem vizsgaljak? Vagy ugyse lehet beazonositani?

aug. 31. 15:28
 35/37 anonim ***** válasza:
37%
Én azt nem értem, miért csak az 1 deci fölötti palackokra tettek díjat? Így a sok munkásgránát ugyanúgy szanaszét lesz dobálva, mint eddig.
aug. 31. 17:23
 36/37 anonim ***** válasza:
37%

Hát aki nem boldogul ezzel a rendszerrel, az vegyen magának egy újratölthető palackot, és igyon csapvizet.

Spórol is vele

aug. 31. 17:24
 37/37 anonim ***** válasza:
34%
#36 Most lehet röhögni, de mi pont ezért vettünk egy SodaStream gépet és pár palackot. Korábban zsugorszám hordtam fel az ásványvizet, most csak megtöltöm a palackot és megcsinálom a szódát, plusz nem kell tárolgatnom a palackokat (ráadásul összenyomás nélkül) amíg le nem viszem.
aug. 31. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!