Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit tudok tenni ha az iparüzés...

Mit tudok tenni ha az iparüzési adó és az szja utalásakor nem tüntettem fel közleményben az adóazonosítomat? Így fogják tudni azonosítani?

Figyelt kérdés

aug. 18. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Utaltál már nekik korábban erről a számláról?
aug. 18. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha korábban már utaltál erről a bankszámláról a NAV-nak, akkor számlaszám alapján is be tud azonosítani a rendszer. Az adófolyószámlán le tudod ellenőrizni, hogy jóváírták-e az összegeket.
aug. 18. 14:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, utaltam korábban. Most valahogy teljesen kiment a fejemből. Köszönöm a segítséget.
aug. 18. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért utalod ahelyett, hogy kártyával fizetnéd? Akkor az adószámmal se kell vacakolni.
aug. 18. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
4, nyilván, mert vagy nincs kártyája vagy nem lehet azzal fizetni
aug. 18. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
De, lehet azzal fizetni. És egy vállalkozónak, akinek számlája van, annak kártyája is.
aug. 18. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
6, nekem sincs kártyám az ev számlámhoz + ha lenne se tudnám fizetni a hipát vele, mert nálunk nem lehet
aug. 19. 01:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!