Mit tudok tenni ha az iparüzési adó és az szja utalásakor nem tüntettem fel közleményben az adóazonosítomat? Így fogják tudni azonosítani?
Figyelt kérdés
aug. 18. 14:14
1/7 anonim válasza:
Utaltál már nekik korábban erről a számláról?
2/7 anonim válasza:
Ha korábban már utaltál erről a bankszámláról a NAV-nak, akkor számlaszám alapján is be tud azonosítani a rendszer. Az adófolyószámlán le tudod ellenőrizni, hogy jóváírták-e az összegeket.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, utaltam korábban. Most valahogy teljesen kiment a fejemből. Köszönöm a segítséget.
aug. 18. 14:26
4/7 anonim válasza:
Miért utalod ahelyett, hogy kártyával fizetnéd? Akkor az adószámmal se kell vacakolni.
5/7 anonim válasza:
4, nyilván, mert vagy nincs kártyája vagy nem lehet azzal fizetni
6/7 anonim válasza:
De, lehet azzal fizetni. És egy vállalkozónak, akinek számlája van, annak kártyája is.
7/7 anonim válasza:
6, nekem sincs kártyám az ev számlámhoz + ha lenne se tudnám fizetni a hipát vele, mert nálunk nem lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!