Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Internetes szolgáltatást,...

Internetes szolgáltatást, oktatóanyagot vehet navos próbavásárló?

Figyelt kérdés

Van egy oktató anyagom, 200 ezer ft a képzésem. Nem adok szakképzettséget, sem oklevelet, csak átadom a tudásom bizonyos témàban.

Minden vásárlóm belép egy tanulói csoportba, ahol a videós tananyag mellett tudnak beszelgetni egymással, kérdezni tőlem, stb.

Egy élethosszig tartó tagság, így bármikor hasznos lehet.

Idáig mindenki belépett, 1,5 éve működöm, idáig volt olyan 20 tanulóm. Nemrég viszont jött egy, aki elérhetetlen. Sem emailre, sem telefonra nem reagál. Közösségi felületeken rákerestem a nevére, de nem dob ki semmit.

A 20 tanulómból 2 volt, aki eddig nem elégedett, vagy legalábbis bepróbálkoztak a tanfolyam megvásárlása után a pénzvisszafizetéssel, de online anyagnál nincs ilyen lehetőség jogilag.

A másik pedig, hogy miután végig tanulta, pofátlannak is tartom.

Gondolkoztam, hogy lehet egyikük felnyomott valahol? Szerintem nem sértek jogot, és számlázok mindent tisztességesen, viszont azóta nem hagy nyugodni ez a vásárló.

Ennek már vagy 2 hete.

Visszakérik a pénzt, ha kiderül, hogy próbavásárló volt? Vagy annak már ki kellett volna derülnie?

Esetleg, ha a fogyasztóvédelem vagy ügyvéd vagy bármilyen másik szerv vásárolt anyagot?

Vagy ne rugózzak rajta?

aug. 15. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Simán lehet navos vagy fogyasztós próbavásárló, megvan rá az esély.

Pénzt nem vagy köteles visszaadni ilyen esetben.

aug. 15. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem érdemes rugózni rajta. Ha minden szabályos akkor nincs semmi gáz a próbavásárlóval sem.

A próbavásárló nem kéri vissza a pénzt, azt a költséget a NAV vállalja.

aug. 15. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Jézusom... :D

Bárcsak hozzám járt volna vásárolgatni a nav. Sokkal olcsóbban kijöttek volna. :D Nyugodt lehetsz, hogy szó sincs ilyesmiről. Ők sem hülyék.

Bepróbálkozók mindig vannak, a hülye online marketingesek hozzászoktatták őket ehhez a baromsághoz.

Ez az illető vagy egy konkurensed, vagy olyan ember, aki nem akar negédeskedni egy csoportban, mert nem kíváncsi a többi parasztra.

aug. 15. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
több tanfolyamot is vásároltam már, szinte egyik csoporthoz se csatlakoztam.
aug. 15. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

"Egy élethosszig tartó tagság"

Lehet ők meg ezen rugóznak. Hogy az ő életükről, vagy a te életedről van szó az általad írt ÁSZF-ben.

aug. 15. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!