Lakas vásárlás utáni illeték fizetés?
Örülj neki.
Vagy teljesen elfelejtik, vagy késve kérik majd.
Ha 5 évig nem kérik, még bíróságon se érvényesíthető, és kérheted, hogy elévülés miatt töröljék a nyilvántartásból a tartozást.
Én sem értem, hogy miről vársz értesítőt.
Arról, hogy megfizetted, nem fognak értesíteni. Az adószámládon látod 12 hóra a lebontás szerinti kötelezettségeket, valamint hozzá a különböző befizetéseket. Ha mindent rendeztél, akkor az adószámládon az 521. adónemnek (Illeték) nem lesz egyenlege.
Első és utolsó. Nektek miből jött az le,hog, nem fizettem semmit?
Igen,befizettem,és azt hittem,hogy mint egy hitelnel, itt is kapok egy értesítőt ha kifizettem.
Úristen emberek! Ennyire sötétek nem lehettek!
1 éve vett egy lakás, az illetéket részletekben megfizette. Július hónapban az utolsót.
Kérdés, hogy kap-e róla valami papírt, hogy nincs több tartozása, ha esetleg a nav úgy gondolná valamikor, hogy mégis fizessen x összeget!
Nem, nem kapsz róla semmit kérdező, de ahogy a 3as írta, az adószámládon tudod látni, hogy kifizetted :)
5: Ja, értem. Nem, nem kapsz.
Abból jött le, hogy értesítőt vársz és nem írtad, hogy kifizetted volna, és azt se, hogy a kérelemre mit válaszoltak:
"Ezt kértem 12 hónapos bontasban, ami előző hónapban telt le. Nem kaptam semmilyen értesítőt,se postai,se ugyfelkapus úton."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!