Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Akinek van binancen kriptoja...

Akinek van binancen kriptoja az hol tárolja? Kell az egyáltalán?

Figyelt kérdés
Szóval ha nekem van binance fiókom és rajta adok veszek aztán mindig usdcbe rakom a pénzem amikor épp "nem hasznalom" akkor az rendben van, biztonságos? Vagy vmit beneztem és az emberek megveszik binancen pl bitcoint aztán azt vhol és vhogy máshol tárolják? Nem igazán értem, főleg aki nem évekre veszi ezeket hanem mondjuk napokra, órákra azok mit csinálnak? Mi a biztonságos?
2024. aug. 13. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Not your keys, not your coins, de ennek ellenére én is elég sokat tartok tőzsdén, mert be van állítva pár eladás és vétel, hogy ha kómába esnék egy évre, akkor se maradjak le mindenről.

A Layer 2 hálózatok már olyan olcsóak és gyorsak, hogy nagyobb mennyiségű USDC-t biztos kiutalnék saját tárcába akár pár napra is. Nem azon a 10 centen fog múlni semmi.

2024. aug. 14. 10:18
 2/4 A kérdező kommentje:
És a saját tárca mit jelent hol hogyan?
2024. aug. 14. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyjuk inkább. Jó a binance-en.
2024. aug. 14. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
De érdekelne hogy lehet ezt jól csinálni, pl szerezzem meg xy appot azt kössem össze a binance appal és rajta keresztül biztonságosabb lesz nekem vagy vmi hasonló aki jártas ebben
2024. aug. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!