Üzemanyagszámlák költségként való elszámolásához menetlevél vezetése is kell vagy kötelező egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ez gondolom ha kötelező is, nem kell leadni a könyvelőnek!? Viszont saját magamnak vezetnem kell ?2023. aug. 17. 14:04
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell menetlevél. Ez több dologtól is függ. Az, hogy a könyvelődnek mi kell, azt a könyvelődtől kérdezd meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem annyit mondott még , hogy vezessek ilyen menetlevelet.
Arra lettem volna kiváncsi, hogy tényleg kötelező-e ilyet vezetni vagy mégis minek? Csak mert úgy tudom én is , hogy nem kell, más sem vezeti, akit én ismerek. Nekem meg folyamatosan a Km-eket , időket, honnan-hova útakat irogatnom kell. Minek ez?
2023. aug. 17. 14:45
3/4 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy attól függ. Van olyan eset, amikor kell, lehet te ebbe esel. Kérdezd meg tőle, hogy miért kell, esetlegesen jogszabályhellyel támassza alá.
4/4 anonim válasza:
Mi is vezetünk menetlevelet. Le kell adni az irodán. Így kérik, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!