Egyik haverom hitelt vett fel, majd most közölte hogy jött egy levele a NAV-tól?
Kb 2 millió személyi kölcsönt vett fel, meg 500.000 ft-ig használható hitelkártyát. Vett le pénzt elmondása szerint a hitelkártyáról.
A kérdése az lenne, hogy kapott valami adószámláról. El van maradva 80 ezer forinttal. Ezt meddig lehet befizetnie vagy hogyan működik? Én sajnos nem tudtam benne segíteni, nem vagyok ilyenben részes. Vagy miért tartozik? Előre is köszi a válaszolat ha valaki felvilágosítana erről hogy tudjak neki segíteni! :)
Vagyis nem el van maradva, hanem túl van fizetve 80 ezer forinttal.
Ez mit takar? Neki kell valamit befizetni akkor vagy a túlfizetés mit takar? Most írta hogy nem elmaradva van hanem adószámla egyenlege 80 ezer forinttal túl van fizetve
Túlfizetés akkor keletkezhet, ha nincs előírva kötelezettség (tartozás), de befizetés van hozzá.
Értsd: Nincs tartozása, de mégis fizetett be az államnak (NAV-nak) pénzt.
A NAV arról is értesít, hogy melyik adónemen keletkezett túlfizetés. Tessék megnézni, hogy melyiken. Ha sikerül megtalálni, akkor írd ide is, hátha abból valamire mi is tudunk következtetni, hogy miről is lehet szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!