Binance-n mibe kerul 10k eurónyi bitcoint visszavaltani euróra és kiutalni magamnak? Ezt vhol megtudom nézni mi mibe kerül?
Nem igazán értem vagy találom hogy pl
1. Mibe kerül ha én eurót töltöttem fel először, és abból usdc-t veszek, hogy aztán abból vegyek mindenféle kriptot. Usdcbe valtas máris pénzbe kerül nem?
2. Usdc-bol ha veszek btc-t az megint pénzbe kerül gondolom de mennyibe?
3. Visszafelé gondolom megint nincs ingyen mire btc-bol usdc, majd onnan euró lesz, de jó lenne ha ezeket látnám, mert ugye hiába váltok én két penzedzkoz között, közben máris mozog minden értéke szóval nem látom hogy hoppá 200 eurónyi cuccom volt, atvaltom és tényleg 200am lett, mert lehet következő pillanatban 199et ír vagy 202 és így tovább.
Vagy van egy fül vhol az appban ami mutatja tetelesen mit hol vettem adtam el és milyen költségeket vont le ,azaz látom ahogy vezeti az app mint egy otp bank hogy plusz minusz hogy áll az egyenlegem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!