Hogy kell adózni a RePont-os 50 forintok után, ha nem a saját palackodat vissza, hanem az utcán találtat?
Persze csak miután leadtad a helyi jegyzőnél és nem kellett senkinek :)
Monduk lehet hülyének néznék a homelesst, hogy bevisz pár 1000 palackot, hogy találta és neki kell mjad, ha nem jelentkezik a tulaj :D
De az adózás az komoly kérdés, hiszen halottam olyat is, hogy milliós összeget lehet vele havonta keresni.
A helyesírásba légyszi ne kössetek bele, gyorsan írtam:)
*viszed vissza
*majd
*hallottam
stb
Én nem tudom, a hajléktalanokat kérdezd. Gondolom utcai kukában es szelektivekben. lattam már "csöves" családot nálunk is turni a kukát. És van is bennük szép számmal visszaváltható palack.
Amúgy sztem nálunk nincs munkanap és munkaszüneti nap.
Meg ne az összegbe köss bele, ha nem 10 millió, hanem 2, akkor is több nagyságrend különbség van a talált pénzhez képest.
6
Két millió évente? A NAV nem megy utána ilyen tételeknek, az ég áldjon meg...
2 vagy 10, tökmindegy, gondolnom. Nagyságrendileg kb ugyanaz. Amúgy sztem nekimegy ekkora összegnek is, kb egy lakás kiadás is hasonló bevétel. Pesten mondjuk 2xese.
Mondjuk behajtani biztos nem tudnak olyanon akinek semmi hivatalos bevétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!