Aki Wolt-nál dolgozik, mennyi adót kerül levonásra havonta ilyen esetben?
25 èvnél idősebb, de mellékállásban, hiszen egyetemi hallgató is.
Most házasodott meg, itt is ha jól tudom van egy kedvezmény, bár ezt nem tudom,kell-e jelezni.
A woltnál ha jól értettem szja van, de kalkulátorokkal.nem tudtam.kiszámolni, egyet találtam,de nem tudom, pontos -e.
Az átalányadó kalkulátort kell nézni, mert a woltfutár alapesetben átalányadózó.
Amennyiben mellékfoglalkozásban űzi e mesterséget, akkor bő 2,6 millió éves árbevételig semmilyen járulékot nem kell fizetnie csak iparűzési adót, ha van a székhelyének megfelelő településen, + kamarai tagdíjat.
A kamarai tagdíj idén 5e.
Az iparűzési adó településenként változó lehet, vannak olyan települések, ahol egyáltalán nincs.
A legtöbb településen választható a fix 50e/év. Én egy megyeszékhelyen lakom, itt is ennyi.
A könyvelő díja annyi, ammennyiért megállapodsz vele. Én havi 10-et fizetek, ez elég jó ár, ennél általában többet kérnek, de vannak online könyvelőcégek, amelyek (most még) beérik kevesebbel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!