Az adó 1+1%-át ha nem töltöm ki /adományozom el, akkor az az államnak megy vagy szimplán nem kerül levonásra?
Figyelt kérdés
Bocsi, az első ilyen papírom , nem rég dolgozom csak :)2019. febr. 11. 18:34
1/8 anonim válasza:
Az adó nem lesz kevesebb, csak nem rendelkezel felette.
2/8 anonim válasza:
Arról tudsz rendelkezni, amit már levontak...
3/8 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy pontosan hova megy, de meg van adva, hogy mire használják, ha nem rendelkezel.
4/8 anonim válasza:
Ja és igen, persze, az állam határozza meg.
5/8 anonim válasza:
Ott marad az államnál (költségvetésben), mint SZJA-ból befolyt bevétel, amit nem kértek átutalni semmilyen szervezet, egyház stb. javára.
6/8 anonim válasza:
mindenféleképpen ajánld fel,mégha egy pár ezer ft is. nagy ló...t az államnak, jut nekik elég. én mindíg a beteg gyerekeknek ajánlom fel.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt fogom, pont emiatt kerdezem :)
Csak nem tudom hol tudom megnézni a listát, mert azt a mellékelt papírt elkevertem valahogy
2019. febr. 17. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!