NAV-nak ilyen esetben a telefonszámán melyik menüponto kéen választani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Június elején megjött a levél, hogy a májusi társadalombiztósítást fizessem be június 12.-ig. Ez meg is történt viszont tegnap vettem észre hogy siettségemben 6 nappal kevesebbet számoltam és annyival kevesebbet is utaltam. Mi a teendő ilyenkor ha majdnem egy hónap elteltével vettem észre hogy 2000 valahányszáz forinttal lógok nekik? Utaljam el most vagy majd a következővel együtt? Esetleg próbáljam meg telefonon elérni emiatt őket, de ha igen melyik menüpontban?2024. júl. 4. 10:37
1/2 anonim válasza:
Telefonálni felesleges. Úgyis most kell utalni a következőt, csapd hozzá ahhoz pluszban és kész.
2/2 anonim válasza:
Telefonálni ilyesmiért felesleges.
Vagy befizeted most, vagy a következőnél annyival többet utalsz. Nagy bajod nem lesz belőle, még csak késedelmi pótlékot sem számolnak fel utána, mivel annyira alacsony összeg lenne (5 ezer alatt nem írják elő a késedelmi pótlékot).
Egyébként nem társadalombiztosítást fizetsz, hanem egészségügyi szolgáltatási járulékot.
A két dolog teljesen eltérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!